Ez valoban igaz a termeszetes szulesnek vegen?
A hetvegen voltunk a rokonoknal, ahol tobb oreg meselte a szuleset.
Ami elegge meglepett az az, hogy a termeszetes szules vegen (amikor varrnak esetleg) az apolono regebben repat mutatott a szulo nonek, ma mar mu peni*zt. Ezt pedig amiatt, hogy mekkorara kell osszevarrni az anyukat.
Ez most tenyleg komoly??
:D
Engem csak összevarrt, nem kérdezett
1. vagyok!
nekem is jól jött volna, mert a mostani páromnak sokkal vastagabb, és elég kellemetlen, főleg behatolásnál.
Anyámborogass. Nem hiszem, hogy a dokikat érdekli a szülés utáni további szexuális életünk. Összevarr úgy, hogy hasonlítson az eredetire. Néhányan még ezt sem tudják normálisan megcsinálni, nemhogy azon agyaljanak, hogy kisebbre vagy nagyobbra varrjanak. Amúgy a szexuális élvezetet szerintem nem (csak)a hüvely bejáratának nagysága adja, hanem főleg a hüvely izomzatának erőssége. Szóval lehet, hogy nehezen jut be, de harangozik, vagy könnyen beteszi, és pont kellemes...
Engem nem kérdeztek, hogy mekkora legyen. Összevarrták, szép lett. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!