Győri szülőszobára mit kell össze pakolni?
segítenétek össze gyűjteni?
köszönöm!
csak a szülőszobai kis csomagra gondolsz?
Mi papucsot, zoknit, papírzsepit, inni-ennivalót, telefont, fényképezőgépet vittünk be. De vihetsz még törölközőt is.
Előtte tusfürdő fog kelleni, meg egy törölköző, és papucs. Utána meg ami a gyermekágyra kell.
Oda az összes többi cucc.
Törölközők, kisebb és nagyobb.
Köntös
Pizsi, hálóing, vagy melegítő, vagy is-is.
Rengeteg innivaló
Ennivaló
Pohár, tányér, kés, villa, kanál, papírtörlő
papírzsepi
WC papír (nekem a nedves jött be)
papucs
hajkefe
hajgumi
sampon, tusfürdő, hajszárító
textilpelus
pelenka
popsitörlő
popsikrém
melltartóbetét
betét
bugyi
zokni
szoptatásról ha pár infó anyagot viszel az is hasznos
melltartó amiben szoptatni tudsz
telefon, telefon töltő
esetleg toll, papír
babának vihetsz be ruhát, vagy kis takarót.
meg az irataid, azokat viszont szülés előtt leadod úgyis.
Ennyi jutott eszembe.
hű köszönöm hogy ennyi időt szántál rá hogy leírd !!!
még annyi kérdésem lenne hogy a babának ha jól tudom 1 ruhát adnak egy napra, de ha akarod akkor lehet a sajátjába ??
Mennyi ruhát érdemes bevinni neki ?
Még egy dolog, aminek hasznát veszed, ha gátmetszésed lesz. Ez a nedves törlőkendő, amit minden drogériában, illetve a nagyobb hiperekben kapsz. Vécézés után érdemes ezt használni, mert elég fájdalmas a gátseb. Ez a törlőkendő nem fogja kidörzsölni.
Én vinnék a helyedben HiGeen fertőtlenítős kézmosót, mert a kórházi higiénia nem túl jó.
Illetve a vécéülőkére teríthető papírt (ezt is lehet kapni, ahol a nedves törlőkendőt), mert guggolni a vécé fölött nagyon nem lesz kényelmes.
Ha Győrben volt az esküvőtök, akkor nem kell anyakönyvi kivonat.
Előző vagyok.
Szerintem bugyi helyett inkább vegyél a gyógyszertárban néhány eldobható hálós Teena bugyit, és ezzel fogassad fel a Teena betétet szülés után. Simán át fog ázni, ne a saját bugyidat kelljen kidobni. Ezt a hálósat én még ki is tudtam valamennyire mosni, így kétszer legalább felhasználtam.
Én nemrég szültem. Minden napra egy bodyt és egy rugit számoltam, valamint vittem kistakarót neki, meg egy-két textilpelust. Fürdetésnél mindig kérték a babának a ruháját is. Más babacuccra nem volt szükségem, vagyis nagyon meleg volt, így kicseréltettem a hosszúujjú bodykat rövidre apával, a szennyes ruhákat meg küldtem haza, így nem volt sok cuccom a végére.
Mikor mész szülni, a felvételnél úgyis elmondják, hogy mit készíts elő, a többi cuccod beteszik egy szekrénybe, de bele tudsz nyúlni, megkapod a kulcsot hozzá, így ha szükséged lenne még valamire, hozzá tudsz férni! Ami első körben kell: törölköző+tusfürdő, papucs,mert beöntés után tusolnod kell, összes okmányod és a terhesség alatti összes leleted, eredményed, sok víz!! Ha apás szülés lesz, akkor neki az apa-csomag, telefon, apának kaja, ha éhes típus :)
Amit én vittem, és nagyon hasznos volt: papír wc ülőke, valamint sok tekercs wc papír, sterilizáló törlőkendő, amivel gyorsan áttöröltem a wc-t használat előtt.Vittem sok kicsi törölközőt, hogy tusolás után ne a nagy törölközőt vérezzem össze. A kis törcsiket szorítottam a lábam között, míg törölköztem, így nem ért baleset.
Én két papucsot vittem, egyet amiben fürödni jártam, és egyet, amiben a szobában mozogtam. Bár más ezzel nem foglalkozott, nekem megnyugtató volt, hogy bent nem abban a papucsban vagyok, amiben a tusolóban álltam.
Mellbimbókrém!!! Szinte biztos, hogy vérezni fog a cicid, és a krém sokat segített nekem! Én vittem mellbímbóvédőt is, és milyen jó, hogy vittem, mert a kisfiam máshogy nem tudott szopizni, csak a mellbimbóvédővel. Biztosan azért, mert az jobban kiemelte!
Vittem eldobható pelenkázóalátétet, ami szintén kellett, mert a kedves látogató az egyéves gyerekét utcai cipőben a pelenkázóra ültette rá, a kisgyerek meg azon ugrált...
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ne aggódj, ha valamit elfelejtenél, a látogatók úgyis tudnak behozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!