Szülhetek a Szent Imrében ha a 3. kerületben lakom? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nekem a Szent Imre nagyon szimpatikus kórház. És nődokihoz is a fehérvári úti rendelőintéztbe járok Dr. Horváth Ferenchez. a dokival is meg vagyok elégedve, ő pedig ott ügyel.megnéztem a honlapot ott azt írják elsősorban területi kismamámakat várnak szülni.
Van valaki hasonló helyzetben? aki nem 11.kerületi de ott szült?
2009. okt. 22. 10:31
1/8 anonim válasza:
Dunakeszin lakom, ott szültem. Simán lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor megnyugodtam! Dunakesziről volt elég időd beérni???? mert párom attól tart, hogy nem lesz elég időnk beérni és miért nem jó nekem a Margit Kórház vagy a Honvéd kórház
2009. okt. 22. 10:51
3/8 anonim válasza:
Ott szülsz ahol akarsz! A legutolsó "Piripócsi" kórházban is szülhetsz, ha úgy tartja kedved, szabad orvosválasztás van Mo.-on, és a szülés különben is sürgősségi ellátásnak számít.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én 23.kerületi vagyok és két hónapja szültem a Szent Imrében. Csak úgy tudtam odamenni, hogy megfogadtam a dokit akihez jártam, így Ő belepecsételt a kiskönyvembe, majd beleírta, hogy "Szülésre előjegyezve Szent Imre kórház". Szóval ha megfogadod tuti, hogy ott szülsz.
5/8 anonim válasza:
volt idő beérni, reggel 5kor elment a nyákdugó, 6kor már ben voltunk a kórházban, igaz fájásaim még nem voltak. Estére megszületett a pici. Toxémiás voltam.
6/8 anonim válasza:
Én úgy hallottam,a védőnőm mondta,hogy csak akkor lehet más kórházban szülni,mint a területileg illetékes,ha ott van fogadott dokid.
7/8 anonim válasza:
A jó válasz már elhangzott: be kell pecsételtetni a dokiddal, hogy oda vagy előjegyezve szülésre. Ha esetleg mentőt kell hívni, a mentősök csak így visznek abba a kórházba, ahol szülni szeretnél.
8/8 anonim válasza:
hát nekem nem pecsélt be semmit se senki, bementem hogy szülök és jónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!