Magas a vérnyomásom és nagyon vizes vagyok. Dönthet úgy a dokim hogy hamarabb szüljek? 36 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 18:57
1/4 anonim 

válasza:

Dönthet bárhogyan a doki, de szerintem előbb befektetnek, kihúzol még 1-2 hetet és akkor már gond nélkül jöhet a baba. Nem lesz semmi gond, ne aggódj, mert az aggódásod még inkább felnyomja a vérnyomásodat. Ilyen a terhesség vége, kicsit nehéz, na jó nagyon nehéz! De 1-2 hetet még ki fog bent bírni a baba, de persze 3-4 hetet is.
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem áll fenn egyéb tünet, akkor nem valószínű. Nekem is magas volt és vizesedtem, de gyógyszerrel szinten tartottuk.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. júl. 24. 06:47
4/4 anyács 

válasza:

40+3. héten szültem magas vérnyomással és 20kg vizzel, napi 6 vérnyomás csökk. mellett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!