Szülésbeindító szexnél mi a lényeg: a sperma vagy az orgazmus?
Mindkettő..a spermában olyan anyagok vannak,amelyek felpuhítják a méhszájat,az orgazmus pedig beindíthatja az összehúzódást.Én így olvastam-ill. hallottam.Mi nem alkalmaztuk,nálam magától indult be a szülés 40+3 hetesen.
Könnyű szülést neked,és sok sikert az együttléthez :)
3 hónapos fiú anyukája
Első jól mondja. A spermában levő prosztaglandin hormonnak méhszáj puhító hatása van (a szülés indító zselé kapszula is ezt tartalmazza, csak valószínűleg nagyobb dózisban, illetve azt nem tudni pontosan, hogy a Te férjedé épp milyen koncentrációjú, no meg a nők sem azonosan reagálnak).
Az orgazmusnál jócskán összehúzódik a méhed, de szerintem nem jobban, mint egy intenzív jósló fájásnál.
Három szülésemből kétszer próbáltunk így indítani, illetve a másodiknál nem is ez volt a cél, kívántam én is a szexet, de mindig csak annyi történt, hogy 2-3 órával később pár órán át tartó jóslóim lettek tőle.
A dokim is javasolta a harmadik babámnál, akit túl hordtam, hogy naponta akár többször is legyünk együtt (mi sem egyszerűbb két kisgyerek mellett :), de nem sikerült.
Dokim szerint a babák akkor jönnek, amikor akarnak, és ezek a "rásegítő praktikák" csak akkor működnek, ha amúgy is pár órán belül megindult volna magától.
4 vagyok
A méhszáj lehet nyugodtan nyitva, a babát a zárt magzatburok védi a fertőzésektől, nem a méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!