Milyen törcsit vigyek és mennyit a korházba szüléskor?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 09:26
1/12 anonim válasza:
Törölközőt? Én vittem 2 db nagyot, és egy kicsit. A kicsit az arcom törlésére vittem. A nagyokat pedig a tusoláshoz. Amíg az egyik száradt, volt másik.
2/12 anonim válasza:
1 a fürdéshez, 1 az arc, kézmosáshoz, 1 a látogatóknak kézmosáshoz.
3/12 anonim válasza:
1 közepes méretűt,és egy kicsit vittem!
4/12 A kérdező kommentje:
Igen törölközőt.
2013. júl. 19. 09:37
5/12 anonim válasza:
Kettő közepest vigyél és 4 kicsit. Kicsi kell kézmosáshoz, alul is azzal töröltem. Véres lehet, így inkább legyen nálad több.
6/12 anonim válasza:
Barátnőm múlthéten szült, s épp előtte beszéltünk róla.. (mert én meg kb jöv héten fogok) neki már a 3. gyerkőc, kissé tapasztaltabb mint én. :P
Szal . 2 nagyot, s 3 kicsit. a 3kicsi : 2 az alváztörlés, 1 cicire külön.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,akkndr gyorsan beszerzek pár kicsit.
2013. júl. 19. 10:23
8/12 anonim válasza:
Én egy kicsit vittel kéztörléshez és 3 nagyot zuhanyzáshoz, én javaslom a sötét színeket, mert volt olyan nálam is, ami véres lett...
9/12 anonim válasza:
Annyit tanácsolnék, hogy ne gagyi olcsót vegyél, mert az szöszölődik. Majd megőrültem, amikor megtörölköztem és csupa kék pihe lettem... Visszaálltam a zuhany alá, majd megvártam amíg megszáradtam. :D
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor kimosom előtte párszor.Nagyot is kell vennem akkor mert egy db sötét(bordó)színűm van csak.
2013. júl. 19. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!