Szült valaki méhszáj műtét után?
Figyelt kérdés
Első sima szülésem után volt méhszájműtétem. Most kismama vagyok. Az első terhességemnél a vége felé 2-3 ujjnyira már nyitott voltam, könnyű szülés volt. Most 39+2 vagyok és teljesen zárt a méhszájam....nagyon félek, hogy amíg nem "feszegetik" zárt is marad és nem lesz egy könnyű szülés.2013. júl. 18. 22:04
1/9 anonim válasza:
2005- ben műtöttek, 2010-ben szültem. 21. héten kinyílt a méhszájam 1 cm-re, feküdnöm kellett végig, viszont túlhordtam, indították mindenféle módon, de egyáltalán nem tágultam. Császár lett.
2/9 anonim válasza:
Engem 2009-ben műtöttek, 2012-ben szültem. 24 óra alatt lett meg a baba 38 hetesen, mert elfolyt a magzatvizem, a fájások viszont nem voltak olyan erősek. 1 ujjnyira volt nyitva előtte a méhszájam, de nehezen tágultam, várni kellett... Maga a szülés már gyorsan ment.:)
Unokatesómnak is volt műtéte, az első babája neki is sokára lett meg, mert ugyanúgy elfolyt a magzatvize. A második hamar meglett, neki azt mondták, hogy akit műtenek azok könnyebben szülnek. Hát én nem tudom mi igaz ebből.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Nekem loop műtétem volt, azt mondták, hogy ez a tuti :) gyorsan fogok tágulni...nos eddig úgy látom, hogy zártabb vagyok, mint valaha. :(
2013. júl. 18. 22:36
4/9 anonim válasza:
Szia! Marciusban volt mutetem, 13 honapra ra Aprilisban szultem. Az utolso pillanatig zart volt, elfolyt a magzatvizem, 12 ora utan meg mindig csak 2 ujjnyi, egyszeruen nem tudott tovabb tagulni. Aztan hirtelen beszakadt, es 10 perc alatt meglett a lanyom. Eleg sokaig kellett varrni, es a kovetkezo szulesemnel sem fog tudni tagulni sajnos (mostmar a hegesedes miatt), pedig nekem csak lezeres mutetem volt.
5/9 anonim válasza:
Nekem is loop-om volt 2011-ben, most novemberben szülök, hát kíváncsi vagyok én is, hogy számít-e...
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem is loop-om volt. Felső burokrepedésem volt és a végén repesztették a buroksapkát. Nem tudom mennyit befolyásolt, hogy lassan tágultam, de mondom végül simán szültem, minden rendben volt.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!
2013. júl. 19. 09:28
8/9 anonim válasza:
nekem is loop-om volt ,műtét után 1évvel szültem,nagyon nehezen tágultam,2nap alatt 2ujjnyira tágultam csak ki,végül a 3ik nap mire sikerült kitágulnom annyira,hogy ki lehetett volna nyomni a babát,kiderült,hogy császározni kell!
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is mondta a doki, hogy a testem tudja majd, hogy tágulni kell :) ezek szerint jó eséllyel nem fogja tudni :) felkészülök a császárra, biztos, ami biztos! Ha sima szülés lesz, akkor pedig hosszabb :(
2013. júl. 19. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!