Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is fáj szülés után az...

Másnak is fáj szülés után az együttlét?

Figyelt kérdés

7 hete szültem, rendes hüvelyi szülés volt.A kontolon elvileg minden ok, de nekem fáj az együttlét.Igaz még csak kétszer próbáltuk, de nem sok sikerrel.

Mikor lesz a régi, vagy már mindig fájni fog?

Volt gátsebem, annak a helye is érzékeny ilyenkor.

Tapasztalatok?

2009. okt. 20. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajna meg 5 honap utan is,pedig alig voltam vagva :-(((...most fogom kiprobalni a Cicatridina huvelykupot hatha segit.
2009. okt. 20. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 7 hónapja szültem de néha még most is érzem a gátmetszést. Van hogy elősz9r fájdalmas /a behatolásnál/ és utána már tök jó. Ezt mi síkosítóval oldottuk meg. De az is lehet neked kicsit lassabban regenerálódik a szervezeted, szerintem türelem és síkosító :)
2009. okt. 20. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Türelem! Minden alkalommal picit jobb lesz. Természetes hogy fáj. 3 hónapja szültem, és már nem fáj annyira, mint az elején. Próbálkozni kell, persze csak szép lassan. Sajnos hónapokba telik, de jó lesz majd, hidd el!
2009. okt. 20. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Próbálkozzatok, síkosító meg ilyenek. Sajnos ez ezzel jár.

2 hónapos lány anyukája. Szerencsére én vágás nélkül megúsztam.

2009. okt. 20. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáltátok ssíkosítóval?
2009. okt. 20. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első két alkalommal mi is síkosítót használtunk már nem kell:)))) Fel a fejjel minden alkalom után jobb lesz!

9 hós kisfiú anyukája

2009. okt. 20. 13:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. okt. 20. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én három hete szültem, de már együtt voltunk a párommal, mert sem a sebem nem érzékeny, sem nem vérzek, és nekem az együttlét kimnodottan jó volt, nem fájt. Eleinte éreztem, hogy szárazabb a hüvely, ilyenkor kell a sikositó, de az sem sokáig, rendbe jönnek a dolgok idővel. Szerintem viszont sok minden a fejben dől el!!!! Nem szabad feszengeni szex közben, sem a megváltozott külsőd miatt, sem amiatt, hogy esetleg valami baja lesz a gátsebnek...Szóval a lényeg, hogy ne görcsölj, mert ez is akadályozhatja, fájdalmassá teheti a behatolást. Remélem mire olvasod a válaszom, már rég megoldódott a problémád :)
2009. okt. 20. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz: türelem, síkosító.

Még azzal szeretnélek biztatni, hogy nekem kb. 4 hónappal a szülés után múlt el a fájdalom. Azóta viszont sokkal jobban élvezem, mint valaha. Soha ilyen jó még nem volt a szex, mint mióta szültem. Nem tudom, más is van-e így vele, de szerintem érdemes próbálkozni!:)

2009. okt. 20. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:

másfél évvel szülés után is fáj egy-egy "vadabb döfés" :O de nem gátmetszés vagy hüvelyszárazság miatt, hanem egész belül, szerintem a méhszájnál szúró érzés egy pillanatig. Próbálunk vigyázni erre, de a lendület nem mindig engedi...:) spirálom is van, elképzelhető, hogy ez okozza, bár a vezető szál le lett vágva tövig. A dokim semmi értelmeset nem tudott mondani erre...

amúgy nem fáj, nagyon jó, minőségileg nem változott :)

2009. okt. 21. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!