Nektek mikor jött meg a menzeszetek szülés után? Nem szoptatós anyukáktól várom a választ.
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 17:45
11/13 anonim válasza:
2 hónap múlva.
hol láttátok azt a kérdést, h. miért nem tudtatok szoptatni? senkinek nem tartoztok magyarázattal ez ügyben! pláne nem itt!
12/13 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dokim, hogy általában szoptatás befejezte után 8hétre jön meg az első vérzés.
Én 3x szültem, és egyik gyerekemet sem tudtam szoptatni, születésüktől tápszeresek voltak.
1. után 2hónappal meg is jött,
2. után 2,5hónappal,
viszont a 3. szülés után napra pontosan 4hónapra jött meg először. Itt nem tudom, mi tartott ilyen sokáig! :) (bár nem hiányzott)
13/13 A kérdező kommentje:
picit megnyugodtam, nem csak nekem késik ennyit...már fel akartam hivni az orvost, de akkor még várok vele. köszi a válaszokat :-)
2013. júl. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!