Kismamák játszunk? Ki mit tippel? Megszületik-e 13-án Katalin hercegnő kisbabája? Fia lesz-e vagy lány? (Az én tippem, hogy 12-e esti órák. Lány gyerek)
Figyelt kérdés
Akinek nincs kedve játszani, légyszi ne rontsa el azokét akik igen.2013. júl. 10. 17:41
21/48 anonim válasza:
A nem ét még senki se bukta. Új tippem 16-a koraeste, maradok a lánynál.:)
22/48 A kérdező kommentje:
Oké, az újabb tippem :D 16-a kedd reggel, reggel 7 óra. Lány gyerek.
2013. júl. 15. 19:02
23/48 anonim válasza:
Mikorra van hivatalosan kiírva? Ezt tudja valaki?
24/48 anonim válasza:
11.re volt kiirva:) Az uj tippem 13.rol, 17. es lany.:)
25/48 A kérdező kommentje:
14-re volt kiírva.
2013. júl. 16. 09:23
26/48 Valaki1988 válasza:
Legyen mondjuk 18.-a és kisfiú. Úgy hallottam kék babakocsit vásárolt és Harry herceg is elszólta magát, hogy fiú
27/48 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, 13-ra volt kiírva:) Média...
28/48 anonim válasza:
Korrigálok: most hallottam a híradóban, hogy állítólag 15-re volt kiírva.
29/48 Valaki1988 válasza:
Mondanak már mindent....én még azt is olvastam, hogy oroszlán jegyű lesz, tehát 23-ig meg sem születhet...
30/48 anonim válasza:
Jó, mivel megint nem jött be, feladom:) Bár a lányom 22-ei, legyen az! Arra úgysincs szinte semmi esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!