Lanyom 16 honapos. Az elmult 1 honapban egyszeruen nem tudok elmenni szex kozben!?
Figyelt kérdés
Nagyon jo,de egyszeruen nincs orgazmusom,kezd aggasztani,mert ha magamnak csinalom, se tul konnyu es nem is olyan jo! Gatvedelemmel szultem, kicsit szakadtam, nem veszes, de letezik,h testi oka van? Lanyom bolcsibe jar en most dolgozok, nem hajtom magam halalra (sajat vallalkozasom van)... Nem tudom mi lehet a baj velem, de total ki vagyok,mert ez igy nem akar, h maradjon! Valakinek volt hasonlo! Kerlek adjatok tanacsot!2013. júl. 8. 22:55
1/3 anonim válasza:
Sok oka lehet, lehet pl. túlterheltség, akár fizikailag, akár szellemileg, de lehetnek nögyógyászati okai is. Eddig - mármint a szülés után - nem volt ilyen problémád? Mert ha most kezdödött, akkor valószinübb, hogy lelki okai vannak.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is valószínűbb, hogy lelki oka van...
3/3 anonim válasza:
Nem tudom,hogy miota vagy eggyütt a ( pároddal ferjeddel) szerintem csak újjitani kéne a szekxuális életeteken az segít. Olyan nincs, hogy valaki nem tud elélvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!