Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A rossz eredményt mutat a CTG...

A rossz eredményt mutat a CTG (38 hetesen) több percen keresztül, akkor mennyi ideig várnak az orvosok a beavatkozással?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:

hát...jobb esetben azonnal,rosszabb esetben újra ismétlik és ha jó akkor szépen mehetsz a dolgodra..

sem sietnek el semmit se sajnos..

ha fogadott orvos van akkor viszont kiszedik

a babát hipp-hopp..

2013. júl. 5. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
és ha 30-40 percen keresztül van a !nagyon! rossz eredmény.... ?
2013. júl. 5. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
akkor azonnal meg kellene császározzanak, de mit takart a nagyon rossz eredmény?
2013. júl. 5. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:

figyi..

ha annyira rossz lett volna az eredmény

akkor te nem itt írogatnál hanem szerintem a szülőszobán dekkolnál,vagy már babáznál.

ne aggódj.

2013. júl. 5. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha rossz eredménnyel haza küldtek, én tutira visszamennék valami ürüggyel (fájások, görcsök, vagy nem tudom, de valamit kitalálnék).

Nekem rossz volt és császároztak (egyszer teljesen el is ment a szívhang), viszont csak több óra múlva, mert megvárták, hogy beérjen a dokim. Én ezt is nagy felelőtlenségnek tartottam, mint kiderült, a magzatvíz is kakis volt, és a köldökzsinór is a nyakán volt :(.

Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baj, oxigént is kapott utána.

2013. júl. 5. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Nálam szintén 38 hetesen nagyon rossz lett az NST értékem, fájások alatt a babánál nagyon alacsony volt a szívhang 20 perc NST után, de ez alatt el sem mozdult két szülésznő mellőlem, azonnal vittek a szülőszobára, ahol burkot repesztettek és bekötötték az oxitocint. Majd emelték az adagot, de mondták, hogy ha a legapróbb jel mutatkozik, hogy újra baj van azonnal császármetszés és visznek a műtőbe. Szerencsére gyorsan hamar lezajlott a szülés megszületett 3300 grammal de a köldökzsinór teljesen a nyakára volt tekeredve négyszer, és a méhlepény el volt teljesen sorvadva, már nem táplálta a gyermekem. Szerencsére makk egészséges nagyon okos kislány!
2013. júl. 5. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
36 hetesen voltam rárakva a CTG gépre. 1 órán keresztül láttam h a lányom szívhangja 180 körül ver. Mire végre rám nyitották az ajtót. De előtte voltam uh-n, magzatvízvételen stb. Aztán bejött a doki és kijelentette h azonnal tolnak császárra. Úgy toltak be h a gyereknek nincs fél órája. Szóval nem tudom mennyit várnak de itt nem 1-2 percet vártak hirtelen. Mondjuk volt is már kapkodás ezerrel. AZt hittem menten szívrohamot kapok annyira megijedtem. Szörnyű érzés volt.
2013. júl. 5. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és nálunk a köldökzsinór volt a nyakára és a mellkasára csavarodva totálisan. :S
2013. júl. 5. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem már 37. héttől voltak gondok, leesett párszor a szívhang, 98-85-ig, de hazaengedtek. 39 hetesen befektettek, napi 3 NST volt, volt hogy tökéletes volt, volt hogy leesett a szívhang. Nem császároztak, szépen magától 39+5-re spontán született a fiam, kiderült hogy nagyon rövid volt a köldökzsinór, ez okozta a gondot.
2013. júl. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!