Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadikán szült pontosan,...

Hányadikán szült pontosan, akinek májusi babája van?

Figyelt kérdés
Hónap elejiek, elkezdtétek a hozzátáplálást?
2009. okt. 16. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Enyém ápr. 24-ei, anyatejes, és ezen a héten kezdett délelőtti szopi után almát kóstolni.
2009. okt. 16. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
29.Már 3 hete kóstolgat almát,barackot,sütőtökpürét,zöldséget,tejpépet.
2009. okt. 16. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Május 3 és még anyatejes. Talán jövő héttől gyümi aztán hó elejétől kap főzeléket. Kezd már kevesebb lenni a tejem.
2009. okt. 16. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

20-án született, de még csak anyatejes. Megvártam a jó fajta almát, lassan kezdjük mi is.

2009. okt. 16. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
22-en es mar kinezni a falatot szambol,szoval nem sokara kezdjuk :-)
2009. okt. 16. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
29., még várok egy hónapot, csak anyatejes.
2009. okt. 17. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Május 30-án született és az én babóm is kinézi a számból a falatot és dugdossa ki a pici nyelvét, annyira édes. :o) Csak anyatejes, de pár napja kóstoltuk a reszelt alma levét, ami rettenetesen ízlett neki, kacagott közben. :)
2009. okt. 17. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Máj.30. és csak anyatejet eszik. Én úgy vagyok vele, hogy amíg elég a tejci, és szépen fejlődik, addig nem adok mást. Tejci csak most van minden mást ehet élete végéig. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, ez a saját véleményem. Jó egészséget mindenkinek.
2009. okt. 17. 18:35
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Az én babókám április 17-én született(anyatejes),de már 3 hónapos korában elkezdtem a hozzátápit.

2009. okt. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!