Debrecenben a klinikán császár után odaadják a babát egy kicsit, vagy rögtön elviszik?
Lehet, hogy császáros leszek, és aggódom, hogy nem láthatom rögtön a picit, Nem teszik oda nekem, hogy megnyugodhassunk mind a ketten...
Mik a tapasztalatok?
A többi háttérinformációt már begyűjtöttem...
Előre is köszi
Nekem megmutatták mikor kivették, azt az élményt nem felejtem, szegény szülésznő nem győzte törölgeti a szemem. Aztán kivitték az apukához.Lemérték , megmosdatták.És kint vártak kettecskén míg összeraktak. ;)
Aztán 12ó pihenő.Ott már te döntésed hogy elvigyék e.
De megmutatják.Ne aggódj. Mikorra várod?
fogadott orvos lesz?
Köszi!
Ebben reménykedtem...
Amúgy a 37. hetet tapossuk, úgyhogy már bármikor kibújhat. :-)
Orvosom van, Dr. Czifra Imre.
Jobban szeretném természetes úton, de úgy vagyok vele, hogy jobb mindenre felkészülni, mint ott sokkot kapni a váratlan és idegen helyzettől....
Nincs mit. Igaz nekem is új volt, de rendesen indúlt, császár lett.
Akkor tényleg bármikor megérkezhet.Én nem fogadtam, de nem bántam. Pompásan bántak velem. Ő jó doki.Sokan ajánlják. Én októberbe szültem szóva túl nagy változás nem történt.
De hidd el.Csak úgy peregnek az események.Észre sem veszi az ember és vége.Pedig 12óráig bajlódtam végül császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!