Ráncosabbak a koraszülött babák illetve a túlhorottak?
Figyelt kérdés
Láttam egy-két képet ës volt ahol a késön született babák eléggé koravénnek látszottak..:( Csúnyán hangzik de nem tudom hogy kérdezzem..2009. okt. 15. 16:20
1/16 anonim 

válasza:

én kerek 1 hett hordtam túl a fiam.gyönyörü szép volt a bőre akkor is mikor kibújt és utána is.a korházból hazajövet kezdett egy kicsit kopni neki a bőre,de akkor sem volt ráncos egyeltalán.
7 hetes baba anyukája
3/16 anonim 

válasza:

Álltalában igen. Mert a magzatmáz kb a 40. hétig védi a babát a magzatvíz áztató hatásától. Utána már ráncos lesz a baba bőre. Nem törvényszerű.
33km
4/16 anonim 

válasza:

Az én koraszülött babámnak csak a lába volt ráncos mert még nem voltak rajta hurkácskák. De azóta már vannak. :-)
5/16 anonim 

válasza:

Én is túl hordtam egy héttel és egyáltalán nem volt ráncos...Csak vöröske:)
6/16 anonim 

válasza:

9 nappal hordtam túl a lányomat, csöppet sem volt ráncos, gyönyörű volt a bőre! :)
Barátnőm 2 héttel hordta túl a lányát, neki is nagyon szép, nem ráncos bőre volt! :)
8/16 anonim 

válasza:

sziasztok! mi is egy hetet húztunk rá és nem volt a babám sem vörös, sem ráncos. már másnap gyönyörű kisimult volt, azt mondták, olyan mint egy több napos baba. pedig biztos túlhordtam, be is kakilt a vízbe :)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
:)
Remélem nekem sem kell aggódnom akkor majdd.
2009. okt. 15. 18:35
10/16 anonim 

válasza:

Én is 1 héttel hordtam túl és a keze volt csúnya mert kiázott. Úgy képzeld el mint amikor nagyon sokáig fürdesz. Sápadt, kék volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!