Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38+5 napos kismama vagyok....

38+5 napos kismama vagyok. Már pár napja ha kicsit többet megyek vagy ülök nagyon csípked ott bent valami, de úgy hogy sokszor menni sem birok. A baba csinálja? Görcsölgetek is, a derekam és a hasam is. Mennyi lehet még vissza? 2ik szülés lesz.

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este ugy csipkedett hogy azt hittem menni kell szülni,viszont akkor nem görcsölt annyira.De aztán elmúlt.Volt valaki akinek így kezdődött a szülése?Ez a csípkedés érzés miért van?A baba csinál valamit vagy tágul a méhszáj?
2009. okt. 15. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a méhszájad tágul. Már ihatsz málnalevél teát. Én ittam és elég hamar tágultam is.

Amúgy, ha a görcsök meleg víz hatására enyhülnek/elmúlnak, akkor csak jósló fájások. Ha erősödnek, akkor szülési. És van olyan is, hogy napokig vajúdik valaki, mire "észreveszi", hogy szülni kell menni.

Könnyű szülést kívánok!

2009. okt. 15. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is így van a 36. héttől de a doki mondta,hogy a feje be van ékelődve és ahogy mocorog azt érezhetem,mert teljesen zárt a méhszájam.
2009. okt. 16. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem így kezdődött.

Csipkelődött a pocakom.Vasárnap éjjel rendszertelen fájások,hétfő reggelre már csipkelődés,aztán egész nap fájások.Éjfél előtt megszültem :)

Gyors,könnyű szülést!

2009. okt. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!