Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy tüntessem el a hasimrol...

Hogy tüntessem el a hasimrol a kicsit megereszkedet bört? Már nem szoptatok. Valami itthoni torna érdekelne. Ti mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

felülés...

Rubint Réka

2009. okt. 15. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Még csak most fogok szülni, de tuti Rékázni fogok!
2009. okt. 15. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kinyúlt bőrt max. plasztikai sebész tudja eltüntetni.
2009. okt. 15. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Rubint Réka, Béres Alexandra.

De ha tényleg megereszkedett az a bőr, hááát...

Azért tornázzál, tornázni egészséges és jó!

2009. okt. 15. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
szőlőmag olaj
2009. okt. 15. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én 3 éve szültem mindenem szépen vissza ment de a bőrt azt szerintem csak a plasztika tudja megoldani,mert nekem is ott van.Sajnos van akinek nem megy vissza,a barátnőmnek két gyerek után semmi nem látszik szerintem a bőr szerkezetétől függ.Ja ás még én 12 kg híztam ő pedig 18 és 19 kg-t és 11 hónap különbség van a két gyerek között és még sem látszik semmi a hasán.
2009. okt. 16. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
2 hónapja szültem,a hasam már tökéletesen visszahúzódott.A bőr viszont megmaradt...szerintem azt nem lehet ledolgozni,max. plasztikával.
2009. okt. 16. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
szerencsére nekem is visszahuzodott nagyábol, de barátnőmnek nem, 4 hónapja tornázik, de csak jobban log neki! a felesleg lement rola és most kötény hasa lett, idén még ingyen plasztikázák, tb alapon jövöre 90 ezer-300ezerig fog terjedni a költsége
2009. okt. 16. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!