Szülés utánra kötelező hálóingben lenni a kórházban (a vizsgálatok miatt? ) vagy lehet nacis pizsamában is?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 20:40
11/16 anonim válasza:
Vizitkor hálóing egyébként lehetett pizsi, viszont volt olyan nővér aki patáriázott az egyik anyukának a pizsi miatt
12/16 anonim válasza:
Szia!
Én rövidnadrágos pizsamában voltam, de volt hálóingem is. A pizsamáért sem szólt senki:) Szüléskor hálóinget kaptam.
Boldog babavárást:)
13/16 anonim válasza:
Nálunk az osztályon sem volt szabad saját hálóinget viselni, csakis kórházit.
14/16 anonim válasza:
lehet nacis pizsama is, tudni lehet, hogy mikor lesz vizsgálat, akkorra át tudod venni. De amúgy is le lehet venni a nacit, ha kell.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2009. okt. 15. 14:29
16/16 anonim válasza:
Én csak szüléskor voltam hálóingben, korháziban. Amikor a szobába kerültem, már hosszú póló és hosszú pizsigatyát vettem fel.
Eleve nem tudok hálóingben létezni, mert még nyárom is fázok benne...
Úgyhogy én most is pizsamát veszek fel, vagy melegítőnacit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!