Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második is császár lesz?

A második is császár lesz?

Figyelt kérdés
Az első a rossz szívhang miatt lett császár. Ilyenkor ugye nem automatikus a köv. császár?Mennyi ilyenkor az esély simán szülni?Tapasztalatok?
2009. okt. 13. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer szültem eddig,császárral,nagyon remélem,hogy a következő nem az lesz.

Nekem azt mondta a dokim,ha kivárjuk a szülés és a teherbeesés közti 2 évet,akkor van esélye a spontán szülésnek.

Minél több idő telik el,a két baba között,annál nagyobb az esély.

15 hósnapos kisfiú anyukája

2009. okt. 13. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Legfőképpen az orvosodtól hogy ő majd akkor ha megint terhes leszel mit ajánl.
2009. okt. 13. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is végül emiatt lett császár, meg ráadásul nem is tágultam csak 1 ujjnyira. Most megpróbáltuk volna a sima szülést, de a hegvonal elvékonyodott, nem bírta volna, ráadásul megint nem tágultam, úgyhogy császár lett. De ha tágultál amúgy és a hegvonal bírja majd, akkor simán lehet sima! :)
2009. okt. 13. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első nekem is császár volt. Rossz volt a baba szívhangja ezért beindították, de sajnos 19 óra alatt nem tágultam csak 1 ujjnyira.

A második szülésem "rendes" volt, vagyis sikerült megszülnöm a kisfiam!

A két gyerekem közt 5 és fél év a korkülönbség. A második szülésnél másik orvoshoz mentem. Az elsőt egy köcsög dokinál szültem, és szerintem "le se szart"!

Szerintem sok függ az orvostól. Én másodszorra egy doktornőt választottam aki már szült életében. Szerintem ez is sokat számít, hogy tudja mit érzek szülés alatt.

Szóval szerintem van esélyed a rendes szülésre, de én is úgy tudom, hogy minimum 2 évnek el kell telnie a kettő között.

Sok sikert.

2009. okt. 13. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Remélem össze fog jönni a sima szülés. 2,5 év lesz majd köztük. Az elsőnél nagyon gyorsan tágultam.
2009. okt. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!