A második is császár lesz?

Én egyszer szültem eddig,császárral,nagyon remélem,hogy a következő nem az lesz.
Nekem azt mondta a dokim,ha kivárjuk a szülés és a teherbeesés közti 2 évet,akkor van esélye a spontán szülésnek.
Minél több idő telik el,a két baba között,annál nagyobb az esély.
15 hósnapos kisfiú anyukája

Az első nekem is császár volt. Rossz volt a baba szívhangja ezért beindították, de sajnos 19 óra alatt nem tágultam csak 1 ujjnyira.
A második szülésem "rendes" volt, vagyis sikerült megszülnöm a kisfiam!
A két gyerekem közt 5 és fél év a korkülönbség. A második szülésnél másik orvoshoz mentem. Az elsőt egy köcsög dokinál szültem, és szerintem "le se szart"!
Szerintem sok függ az orvostól. Én másodszorra egy doktornőt választottam aki már szült életében. Szerintem ez is sokat számít, hogy tudja mit érzek szülés alatt.
Szóval szerintem van esélyed a rendes szülésre, de én is úgy tudom, hogy minimum 2 évnek el kell telnie a kettő között.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!