Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet olyant kérni a klinikán,...

Lehet olyant kérni a klinikán, hogy medikusok ne legyenek ott a szülésemnél és a vizsgálatoknál sem?

Figyelt kérdés
Klinikán fogok szülni de nem szeretnék nagyközönség előtt kínlódni. Hol kell jelezni, ha nem szeretnék extra személyzetet? Jogomban áll visszautasítani a medikusok jelenlétét?
2009. okt. 13. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Azt nem tudom hol kell jelezni,de egész biztosan jogod van hozzá.

A te szülésed,a te kisbabád,a te jogod.

Én sem örültem volna a plusz közönségnek,volt nekem elég bajom nélkülük is.

2009. okt. 13. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Én eüs vagyok én se szerettem volna ha ott állnak még 3-an 4-en (pedig pontosan tudom hogy anélkül baromi nehéz tanulni, hogy az ember nem látja élőben, ebből lesznek a könyvet elejétől a végéig tudó fiatal orvosok, nővérek stb. akik a gyakorlatban meg nem is tudják mihez kapjanak). de mégis mikor aztán jött a szülésem, egyáltalán nem zavart senki.

A végén komplikáció lépett fel és akkor is odacsődítették az épp ügyeletes orvost, azt aki épp őt jött váltani, a jelenlevő 3 szülésznőt és még a saját orvosomat is, szóval volt nagy sürgés forgás és legkevésbé az érdekelt, hányan is vannak.

De egyébként jogod van hozzá természetesen h jelezd mit szeretnél.

2009. okt. 13. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én szültem, bent volt a szülésznő, a doki és a férjem. Amint kibújt a baba, körbenéztem, és láttam, hogy tele a terem maszkos pofákkal...de nem érdekelt, csak meglepett. Ha előre tudom, biztos én is szólok, de hidd el, akkor magasról teszel majd az egészre.
2009. okt. 13. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is klinikán szültem (SOTE II), sőt másfél évvel korábban más miatt is műtöttek ugyanott, és alá kellett írni 1 nyilatkozatot, hogy mivel oktató intézmény ezért medikusok is jöhetnek. Aláírtam, de sem a műtétnél, sem a szülésnél nem voltak ott.
2009. okt. 13. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Ha gyakorló kórház, és csak ha az, a felvételkor aláiratnak egy papírt, hogy megengeded-e, hogy medikák ott legyenek.

Amúgy teszem hozzá, valahol nekik is meg kell tanulni, nem?...

2009. okt. 13. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Jogod van,persze.Anno a SOTE.II. voltam gyakorlaton, 1 het alatt sajna csak 2 szulest lattam pont azert mert az anyukak nem akaratak kiveve 2 masodszor szulot.Elsore en sem engedtem volna be, de ha majd lesz masodik mar nem fog erdekelni.Abban a pillanatban ugyse latsz senkit magad korul, csak a babadra es a fajasokra koncentralsz.

Es igaz,nem lehet csak konyvbol megtanulni az orvostudomanyt.Termeszetesen mindenkinek szive joga eldonteni hogyan akar szulni!

Konnyu es gyors szulest!

2009. okt. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!