Lehet olyant kérni a klinikán, hogy medikusok ne legyenek ott a szülésemnél és a vizsgálatoknál sem?
Azt nem tudom hol kell jelezni,de egész biztosan jogod van hozzá.
A te szülésed,a te kisbabád,a te jogod.
Én sem örültem volna a plusz közönségnek,volt nekem elég bajom nélkülük is.
Én eüs vagyok én se szerettem volna ha ott állnak még 3-an 4-en (pedig pontosan tudom hogy anélkül baromi nehéz tanulni, hogy az ember nem látja élőben, ebből lesznek a könyvet elejétől a végéig tudó fiatal orvosok, nővérek stb. akik a gyakorlatban meg nem is tudják mihez kapjanak). de mégis mikor aztán jött a szülésem, egyáltalán nem zavart senki.
A végén komplikáció lépett fel és akkor is odacsődítették az épp ügyeletes orvost, azt aki épp őt jött váltani, a jelenlevő 3 szülésznőt és még a saját orvosomat is, szóval volt nagy sürgés forgás és legkevésbé az érdekelt, hányan is vannak.
De egyébként jogod van hozzá természetesen h jelezd mit szeretnél.
Ha gyakorló kórház, és csak ha az, a felvételkor aláiratnak egy papírt, hogy megengeded-e, hogy medikák ott legyenek.
Amúgy teszem hozzá, valahol nekik is meg kell tanulni, nem?...
Jogod van,persze.Anno a SOTE.II. voltam gyakorlaton, 1 het alatt sajna csak 2 szulest lattam pont azert mert az anyukak nem akaratak kiveve 2 masodszor szulot.Elsore en sem engedtem volna be, de ha majd lesz masodik mar nem fog erdekelni.Abban a pillanatban ugyse latsz senkit magad korul, csak a babadra es a fajasokra koncentralsz.
Es igaz,nem lehet csak konyvbol megtanulni az orvostudomanyt.Termeszetesen mindenkinek szive joga eldonteni hogyan akar szulni!
Konnyu es gyors szulest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!