Dorina90 kérdése:
Lehetséges az, hogy ikreket (mármint van-e ilyen program vagy ilyesmi) szüljek?
Figyelt kérdés
Kicsit talán butaságnak hangzik (az is), de én nagyon szeretnék egypetéjű ikreket. A kérdésem az lenne, hogy van-e ilyen lehetőség, hogy ikreket szüljek. Nagyon sok helyen olvastam ilyen dolgokat, és meg szeretném tudni, hogy lehetséges-e. Előre is nagyon köszönöm!
És elnézést ezért a furcsa és buta kérdésért.
2013. jún. 19. 19:37
11/15 anonim válasza:
múltkor láttam egy Czeizel Endre videót, pont azt mondta benne, hogy hozzá is hiába mennék ilyen kérésekkel, ikreket nem lehet "csinálni"
12/15 anonim válasza:
Nekem egypetéjű ikreim (is) vannak, 6 hónaposak. Semmit sem lehet tenni érte. Könnyű mondani, hogy az ember azt akar, de az ikerterhességben, főleg az 1 petéjűek esetén annyi komplikáció lehet, hogy nagyon nehéz. Amiről te beszélsz, az az ikertranszfúzió, amikor terhes voltam, volt egy nő, neki pl 20 hetesen kellett megszülni az ikreit, mert náluk kialakult. Szóval nem egy leányálom.
De tenni érte nem lehet, hogy ikerterhesség legyen.
13/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. Még annyi lenne, hogy ha lombikra mennék, akkor ott hány petesejtet ültetnek be kb.? Én valahol azt olvastam, hogy 4-5-öt is.
2013. jún. 21. 10:05
14/15 anonim válasza:
lombikkal nem lehetnek elvileg egypetéjűek, tudtommal. illetve szerintem azért kell hozzá az, hogy más úton ne jöjjön össze.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy nem lehetnek egypetéjűek. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit ültetnek be?
2013. jún. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!