3 gyermekünk van mit válasszunk?
már nem szeretnénk több babát melyik fogamzásgátlót válasszuk, gyógyszert nem szeretnék szedni.
a spirálról meg azt halottam hgoy abortív eszköz vagyis hgoy nem akadályozza mega megtermékenyülést, ezért egy kicsit félek tőle mert ne mszeretnék minden hónapban abban a tudatban lenni hgoy elvesztünk egy babát (volt 3 vetélésem) ezért már a tudat is elég
3.baba után az orvosok elkötik a petevezetéket.Ha elkötnek nincs esély teherbeesésre.
A spirálról már én is hallottam rosszakat.Sem a kúp,sem a tabi ,sem szuri nem 100% biztonssáogs.
17.28 vagyok
én is emiatt döntöttem a műtét mellett, annak van "szerencséje", aki a 3-at császárral szüli, mert egyúttal azt is megcsinálják, ha előre kéri. A többiben nem bízom maradéktalanul, mert én akkor is teherbe esem ha csak rámnéz a férjem. Elvetetni!? Hát nagyon nem szeretnem, négy gyerek pedig azért már nekünk nagyon "sok" lenne!!
az utolsónak
hány éves vagy? mert úgy tudom hgoy az elköttetés az korhoz is van kötve!
6 évig volt fenn spirál, miután leszedettem simán összejött a második gyerek.
Most is azt fogok felrakatni.
Szia!
Én is hasonló cipőben járok,és keresgélek a legtutibb módszer után... Nekem a dokim a Mirena nevű spirált ajánlotta.Ez állítólag olyan spirál,ami fogamzásgátlót tartalmaz és folyamatosan adagolja a szervezetedbe.
majd ird meg lényszíves kiváncsi vagyok rá
előre is köszi
Szia!
Jelentkeztem a műtétre. Nálunk úgy működik, hogy 2x3 hónap ún. gondolkodási idő van, csak utánna csinálják meg. Alá kellett írni egy papírt most, aztán 3 hónap múlva. Ha nem gondolod meg magad akkor 6 hónap után megcsinálják.
Ha meglesz, leírom mizujs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!