Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egerben hol lehet venni apás...

Egerben hol lehet venni apás szüléshez ruhát?

Figyelt kérdés

Egertől 30km-re lakunk és itt a városban sajnos nem lehet venni. Tudja valaki, hogy kb. mennyibe kerül és hogy a szülés előtt közvetlenül is meg lehet-e venni? (pl. ha van a kórház környékén gyógyszertár, az éjjel is nyitva szokott-e lenni?) Lehetséges, hogy hamarosan megszületik a kisbabám, azért hagytuk ilyen későre a ruha beszerzését, mert a védőnő azt mondta, hogy még a városunkban is lehet venni, pedig sajnos tévedett.

Azt szeretném még megkérdezni, hogy ebben a kórházban is lehet-e kérni epidurális érzéstelenítést, ha esetleg úgy alakulna, hogy alacsony a fájdalomküszöböm?

Köszi előre is a válaszokat.

/38hkm

2013. jún. 13. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen ruha kell az apás szüléshez? Még erről nem is hallottam. Az apuka kap egy sapkát meg egy műtős olyan zöld köpenyt vagy mit és kész. Nem?
2013. jún. 13. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Meg kell venni nálunk előre. Én azért nem hagynám az utolsó pillanatra, ne akkor kelljen szaladgálni. Az ügyeletes a Zalár patika, valószínűleg van ott is, de én a helyedben felhívnám őket, hogy szokott-e lenni.

A kórházban is van patika, a rendelőintézet részén, de az csak nappal van nyitva. Én ott vettem tavalyelőtt, talán olyan 2ezer körül volt akkor.

2013. jún. 13. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és úgy tudom, hogy lehet kérni edát, de inkább kérdezd meg a szülésznőt, de talán a védőnő is tudja.
2013. jún. 13. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, rákeresek a térképen és hozatok valakivel:)
2013. jún. 13. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, én Amerikában szültem, ott csak úgy odaadták csomagban az Apukának. Nem értem, miért nem tartanak ilyet a kórházban?
2013. jún. 13. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
sikerült megérdeklődnöm, 2500 ft a kórházi automatában. köszi a válaszokat:)
2013. jún. 14. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Épp azt akartam írni, hogy van a kórházban automata a szülészet előtt. Viszont ha tudjátok, szerintem vegyétek meg gyógyszertárban, ott sokkal olcsóbb. Könnyű szülést, ha eljön az ideje.
2013. jún. 14. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és a jókívánságot:)
2013. jún. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!