Egerben hol lehet venni apás szüléshez ruhát?
Egertől 30km-re lakunk és itt a városban sajnos nem lehet venni. Tudja valaki, hogy kb. mennyibe kerül és hogy a szülés előtt közvetlenül is meg lehet-e venni? (pl. ha van a kórház környékén gyógyszertár, az éjjel is nyitva szokott-e lenni?) Lehetséges, hogy hamarosan megszületik a kisbabám, azért hagytuk ilyen későre a ruha beszerzését, mert a védőnő azt mondta, hogy még a városunkban is lehet venni, pedig sajnos tévedett.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ebben a kórházban is lehet-e kérni epidurális érzéstelenítést, ha esetleg úgy alakulna, hogy alacsony a fájdalomküszöböm?
Köszi előre is a válaszokat.
/38hkm
Meg kell venni nálunk előre. Én azért nem hagynám az utolsó pillanatra, ne akkor kelljen szaladgálni. Az ügyeletes a Zalár patika, valószínűleg van ott is, de én a helyedben felhívnám őket, hogy szokott-e lenni.
A kórházban is van patika, a rendelőintézet részén, de az csak nappal van nyitva. Én ott vettem tavalyelőtt, talán olyan 2ezer körül volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!