Az aloe first spray segitett valakinek gátsebre?
Figyelt kérdés
szétnyilt gátsebemre venném mert sokat olvastam hogy jó rá,de kérdezném hogy van e itt olyan akinek használta talán,és még segitett is talán.Ja és emnnyi idö alatt gyógyult be a sebetek.köszi2013. jún. 11. 19:17
1/5 anonim válasza:
igen jó rá. Amugy is érdemes tartani otthon sok mindenre jó.
2/5 anonim válasza:
Bevált! Azt nem tudom pontosan,hogy mennyi idő alatt gyógyult be,mert nem néztem,nem fogdostam. De 4.napon volt varratszedés és a doki azt mondta,hogy "nagyon szépen gyógyul".
3/5 anonim válasza:
Én nem a gátsebre, hanem a császármetszés hegére használtam. És ott is nagyon jó volt!
4/5 anonim válasza:
Jön a nyár, napégésre is jó, epilálàs utàn is jó! Én még a cicimre is használtam!
5/5 anonim válasza:
nekem a sima DM-ben kapható aloe vera spray is jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!