102-es BPD szerintetek? Nehéz szülés lesz?
Figyelt kérdés
40+1 hetes kismami vagyok, harmadik baba lesz, de az ultrahang szerint nagy baba. Ha netán lenne valaki aki tudna segiteni hogy ez a BPD tényleg nagy-e megköszönném! A másik két lányomnak nem figyeltem erre a végén már mert nem riogattak vele hogy nagy lesz, ráadásul az egyik lányom császáros volt, a második természetesen született mi várható szeritnetek?2013. jún. 11. 18:10
1/8 anonim válasza:
Őszintén? Nem tudom, hogy milyen széles a medencéd, de ha nem valami extrém széles, akkor nem hogy nehéz szülés lesz, hanem inkább császár.
A fiamnak a 36 hetes uh-n mértek 95 mm-es BPD-t, egyébként is nagy baba volt, 3960 grammal és 54 cm-el született és császárral. Az egyik oka a méretek miatt. Nem voltam olyan széles, mint amilyennek kellett volna egy ekkora babához.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, az az igazság, hogy nekem is ugyanezt mérték 36 hetesen mint neked és nekem is fiam lesz, én nagyon sokat könyörögtem a császárért a dokimnak, de nem nagyon foglalkozik a dologgal, pedig fogadott.
2013. jún. 11. 19:13
3/8 anonim válasza:
Nekem nem fogadott volt, de egyébként már a tolófájásokat kellett visszatartanom. Toxémiás voltam, nem akartam tágulni, tudták, hogy nagy baba lesz, de addig gyötörtek, amíg lehetett. Végül császár lett.:(
4/8 A kérdező kommentje:
Van dokim, van szülésznőm, és mégis ugy érzem hogy egyedül vagyok. A szülésznőm segitőkész mondjuk de ha nem halad a szülés nem ő fog ugyebár dönteni a császárról. Nekem optimálisabb lenne és ezt tudja a dokim is, mivel elköttetni is szerettem volna magam egyuttal.
2013. jún. 11. 19:20
5/8 anonim válasza:
Nincsenek meg a 2 lány uh-s papírjai? Ahhoz tudnád mérni. Sztem is elég nagy amúgy.
6/8 A kérdező kommentje:
Kisebbek mindkét lányom. A kicsi lányom 2800 grammal született normál fejmérettel és egyebekkel, a nagylányom császáros volt ugyan 3600 grammal jött világra, vele kinoztak nagyon sokat, mig végül nem tudtam megszülni. Ezért rettegek most nagyon de nagyon.
2013. jún. 11. 19:28
7/8 anonim válasza:
Fiam 375g és 55cm volt, valamint 37cm a feje. Rzóval nem kicsi. Mégis kint volt 10 perc alatt!
Az adottságaidtól függ, hogy meg bírod-e szülni.
Első babám amúgy 3kg 50cm és 33sm-s buksival született, mégis 45 perc volt a kitolás. Többedik babánál már könnyebb.
8/8 anonim válasza:
Én fiamnak 100 volt a BPD 39+3-nál, 3 nappal később született, sima szülés volt, nem volt hosszú a kitolás, annyi, hogy picit repedtem belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!