Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eldönthetem melyik kórházban...

Eldönthetem melyik kórházban szeretnék szülni?

Figyelt kérdés

Én még nagyon az elején vagyok, viszont érdekelne, hogy megy ez.

Ha jól tudom, az I. női klinikához tartozunk, de én a Szent Imrében szeretnék, ha lehet.

Ezt eldönthetem én? Vagy olyan dokit kell választani, aki ott van? Hogy mennek ezek a dolgok?

2013. jún. 10. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, dokit kell választani és akkor szülhetsz abban, ahol a dokid dolgozik.
2013. jún. 10. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:

igen

én mind a 3 gyereket ott szültem ahol én akartam

ugy választottam dokit h abban a kórházban legyen ahol szülni akartam

2013. jún. 10. 08:12
 3/8 A kérdező kommentje:

És ez az egész orvos választás... ez hogy megy?

Bejelentkezem ahhoz a dokihoz és megmondom, hogy "nálad szeretnék szülni"? Vagy mi?

És ezt egyébként mikor kell megtenni?

Ezekre a kérdésekre alapesetben a nőgyógyászom és védőnők is tudnak majd válaszolni? Ők elvileg mindenre tudnak?

2013. jún. 10. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy oda ha csak "sztk" mennél, akkor oda kell járnod terhesgondozásra, ahová tartozol. Ha olyan a kórház, akkor kiderítheted, melyik időpontban ki rendel és így esetleg közülük választhatsz. Ha már szülsz és besétálsz, akkor bárhol fogadnak, el kell látniuk, kivéve, ha mentő visz.

Ha viszont magánrendelésre jársz, akkor a dokid kórházi rendelésére is mehetsz ill. szülhetsz ott, ahol dolgozik.

2013. jún. 10. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Akkor a Szent Imrében kell választanod egy orvost, akinek a magán rendelésért Eljársz, s ha szülsz, akkor oda mész a kórházba, megmondod ő az orvosod, s akkor behívják ha épp nincs műszakban.

Csak úgy a Szent Imrébe nem mehetsz terhes godozásra, szülni, ha nem oda tartozol!

2013. jún. 10. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs fogadott dokid, akkor is szülhetsz ott! Lényeg, hogy kocsival menjetek be és már beindult szüléssel (sűrű fájások vagy vízfolyás). 2 gyereket szültem az Istvánban, pedig nem oda tartozom!
2013. jún. 10. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

választasz egy dokit a szemtimréből és eljársz a rendelésére

nem KELL magánrendelésre hiszen nekik a sztk-ban is kell rendelniük

ha akarod felkéred a dokit a szülésre ha nem akkor nem

normálisak bent ha nincs dokid akkor is

2013. jún. 10. 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 11. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!