Miben lehet a csecsemőket hazahozni a Flór Ferenc kórházból? Pólyában vagy bundazsákbanis ellehet hozni?
Abba viszed haza, amiben akarod, a kutya se figyel erre!
Én a kisfiamat bundazsákban hoztam haza, mert január volt. De abszolút nem szóltak bele, sőt nem is látták hogy mit adok rá.
Mikor fogsz szülni?
a kh nem figyel rá, viszont ha peched van és belefutsz egy közúti ellenőrzésbe, akkor kemény pénzt leakasztanak ha nem szabályosan, gyerekülésben van a baba...
persze ha nem autóval hozzátok haza, hanem pl babakocsiban toljátok, akkor ezt vedd semmisnek :)
De amúgy szerintem bundazsák alá jobban tudod öltöztetni hideg időben.
Egészen pontosan akkor nem büntetnek, ha a mózeskosár szakszerűen be van kötve az autóba, ami az újabb típusú kocsiknál és mózeseknél megoldható gond nélkül, de pl régebbi kocsikba nem mindig lehet, mert lehet h nincs is bozt öv, vagy csak nem kompatibilis mert nem lehet eléggé kihúzni, nem jó helyen van a kapcsolója stb.
Ezt csak onnan tudom, hogy a bátyám rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!