Olyankor mi van ha vkinek nincs fogadott orvosa, utolsó uh.36-37. héten volt/van és a baba akkor még medence végű vagy harántban van?
Remélem. Az a baj hogy harmadik baba, elköltöztünk és itt egyáltalán egyik orvos se volt szimpatikus, így telt az idő és nem fogadtam dokit, aztán 20.hét után már nem is lehetett, 2 sima problémamentes szülésem volt, gondoltam most se lehet nagy gáz.
Nincs is, csak a kislányomnak köszöni esze ágában sincs megfordulni 37 hetesen volt az utolsó uh. haránt és ferde fekvést váltogatja. A második babám is nagyon a vége felé fordult meg de ő medence végű volt és ott úgy tudom nem baj ha beindul a vajúdás, de a harántnál riogattak már mindenfélével hogy a magzatvíz előresodorja a köldökzsinórt meg hogy előrecsúszik a baba karja stb.
A másodiknál se éreztem meg a végén hogy már befordult és tisztán emlékszem a szülőszobán mikor beértem az ügyeletes nem kérdezte a fekvést és nem is tapogatta ki nagyon hogy mije van elöl, csak a méhszájat nézte meg mennyire nyílt.
sak ugye ott egy óra múlva beért a dokim a kórházba és akkor ő ugye tudta hogy addig medencevégű volt és akkor kitapogatta hogy a feje van elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!