Ugye ez a fáradtság nem tart a szülés végéig?
Figyelt kérdés
Még csak az elején vagyok a terhességnek,de ha a szülésnél is ilyen fáradtság lesz, akkor tuti,h ott alszok el.
Meddig tart ez?
2013. máj. 29. 16:17
1/5 anonim válasza:
Szülésnél tudod milyen izgalmi állapotban leszel? NA meg, hogy mennyire fog fájni? Nyugi, nem fogsz elaludni. :D Nekem a 14. hétig voltak tüneteim, ez az átlag.
2/5 anonim válasza:
Nyugi ez tényleg csak az elején van így. Én a 15 héttöl már nem voltam annyira fáradt :) Boldog babavárást :)
3/5 anonim válasza:
Én végig rettentő fáradt voltam. Persze nem szülés közben :)
4/5 anonim válasza:
Szia átlagba a nőknek elmúlik a 14.15. hét környékén, nekem a 12.héten mult el az első babámnál, most kíváncsi leszek pénteken töltöm a 12. hetet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem most az alomkor nyomaszt teged, azert vagy ilyen faradt. Nekem kb a 12. hetig volt ez, napi 12-14 ora alvas sem volt eleg. Utana meg a 32-37 hetek voltak farasztoak, de az mar a nagy has miatt. Erdekes modon az utolso 2 hetben nagyon porgos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!