Függ a testalkatodtól, hogy mekkora gyereked lesz? Ti milyen súlyúak voltatok, és mekkora lett a babátok?
Úgy értem, mondjuk egy vékony, alacsony, nő általában azért viszonylag kisebb babát hoz a világra? Mikor van tér/arány elégtelenség?
Én 160/45 vagyok. Most szült barátnőm, kb. ő is ilyen mint én, és picike 2800 grammos lett a kisfia.
Én 168/48 vagyok.
3300 g lett a babám.
164 cm vagyok,első kisfiam elött 48 kg voltam,57kg-mal mentem szülni kisfiam 3600 gramm és 53 cm lett.
Kislányomnál 50kg-ról lettem 58 kg,3240 grammal és 54 cm-rel született.
Legkisebb fiamnál 54 kg-ról indultam 64-el mentem szülni 4100 gramm és 58 cm lett a kisfiam.
160 cm magas vagyok, 80 kg voltam, mikor szülni mentem és az egyik oka, ami miatt császároztak, az a relatív téraránytalanság volt, a másik a magas egyenesállás. A fiam 3960 grammal, 54 cm-el. Utolsó fejméret még a 36 hetes uh-ról van, ott 95 mm volt.
Testalkatra egyébként vékony derekú és széles csípőjű nő vagyok. És mégis.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!