Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a beontes szules...

Milyen a beontes szules elott? Faj? A wczes vajudas alatt milyen? (Nem tudom veletlen kinyomni a babat mikozben mast nyomok kifele epp? )

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:33
 1/4 Kerria ***** válasza:
0%

Én szerencsére nem kaptam beöntést, bár szerintem nem is kéne ezt erőltetni. Hisz oké, hogy úgy sok minden kijön, de marad benn is, ami meg majd a tolásnál jön ki és hígabb lesz...

Nekem mikor beadták az oxit utána éreztem, hogy wc-znem kell, és valóban csak wc-zés volt. Nagyon hasonló az érzés, én meg tudtam különböztetni még a vajúdási stádiumban. Egyébként csak az elején engedtek ki wc-re. Aztán a szülésnél is jött széklet, de eltávolították és annyi...

2013. máj. 17. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy fáj!!Csak kellemetlen.Megtöltenek egy infúziós zsákot vízzel,azon van egy kis cső,amit a fenekedbe dugnak,és elkezdik engedni befele a vizet,olyan 500-800 ml-t.Kb.1-2 perc alatt megvan.Aztán irány a wc.Kijön aminek kell.Nekem használt,szülés alatt semmi sem távozott,és ingerem se volt rá.
2013. máj. 17. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A beöntés után,hidd el nem kell nyomnod :),örülsz ha minél tovább benn bírod tartani(az instrukció szerint).Abszolút nem fáj,kellemetlennek is csak a szitú miatt mondanám,feszítő érzés,mint amikor nagyon sürgős a nagydolog.Császáraim voltak,úgyhogy nem úszhattam meg,de jó is volt hogy a friss sebbel 1-2 napig nem kellett ezzel foglalkoznom.
2013. máj. 17. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szerencsére kaptam. Minimálisan volt kellemetlen, de az is inkább a helyzet miatt, nem fizikálisan. Örülök, hogy a szülőszobán nem kellett még amiatt is aggódnom, hogy jön-e valami olyan is, aminek nem kéne.

WC-znem nem kellett vajúdás alatt. Pisilni előtte voltam, és összvissz 3 órás mutatvány volt a szülőszoba. Így ez hálistennek kimaradt.

2013. máj. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!