Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésindításra milyen otthoni...

Szülésindításra milyen otthoni módszerek vannak?

Figyelt kérdés

holnapra vagyok kiírva, de semmi.

1 hete fél ujjnyira volt a méhszáj nyitva

Ma érzek ici pici görcsöket, de semmi komoly

második baba

2013. máj. 15. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lépcsőzés, vagy szeretkezzetek :)

Ez komoly!!

2013. máj. 15. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Lépcsőzést ne, azt már nem ajánlják, mert a baba nyaka köré tekeredhet tőle a köldökzsinór, ha úgy mozdul épp el. Nekem is a szexet ajánlotta az ultrahangos:) Mondjuk nálam nem segített, de az biztos nem árt, addig se a szülésen jár majd az agyad:)
2013. máj. 15. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:

szex, forró fürdő, séta :)

egy filmben láttam, h az erős szósz is beindítja a szülést, ezt nem tudom mennyire igaz! :D

2013. máj. 15. 15:50
 4/11 A kérdező kommentje:

háát a szex nem fog menni, mert nagyon nagyon érzékeny lent mindenem és fáj. de azért lehet megpróbáljuk

Mondjuk fájdogál a derekam és kis görcs van, de annyira enyhe hogy szinte említésre sem méltó.

Nem szeretném ha indítani kellene, elég sok rosszat olvastam róla

2013. máj. 15. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Lépcsőzés túlságosan terheli a méhlepényt, az én szülésznőm sem javasolja. Szex jó lehet, de ha nem esik jól, ne erőltessétek. Még sok idő van addig, hogy indítani kelljen, ne félj! Beszéld meg a babáddal, hogy jöhet! :)
2013. máj. 15. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Általában még várnak egy hetet, bár mindenhol más az előírás.

Akkor a szex kilőve.

Szokták a jó fűszeres kaját is ajánlani.

Nekem a fiamat egy kanál mustár ösztönözte kifelé. Legalábbis szerintem az volt az. Nagyon megkívántam, ettem egy teáskanállal, pár órán belül kezdődtek a fájások. :)

Lépcsőzi is, lehet. Bírom az ilyen, hogy most már nem ajánlják, mert. Miért? Mostanában más a babák szokása az anyaméhben? :)

A derékfájdalom jó, az már lehet előjel!

2013. máj. 15. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

én is nagyot néztem a lépcsőzésen.

Lehet szólok is a páromnak, hogy 35 hetesen 80kg-san cipeljen fel inkább a 4.-re... :D

2013. máj. 16. 08:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Forró fürdőt se ajánlják, mert elválhat tőle a méhlepény (a héten mondta orvos). Én el tudom képzelni amúgy, hogy valami mellékhatást vettek észre a lépcsőzésnél, ami eddig nem volt ismert, egyre jobbak a kutatási módszerek, ki tudja. Azért egy csomó régi babona van, amit évszázadokig használtak, aztán bebizonyosodott,h semmi értelme.
2013. máj. 16. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is csak a szexet tudtam volna mondani. Nekem sikerült, de csak miután elment a nyákdugóm. Előtte nem volt hatásos.
2013. máj. 16. 14:28
 10/11 A kérdező kommentje:
ez a baba még mindig bent csücsül :)
2013. máj. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!