Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győri szülészetre mit kell...

Győri szülészetre mit kell vinni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Saját vagy kórházi hálóingben szülnek?

Apás szüléshez mi kell ?

Babának a kórházba miket kell vinni ? saját ruhába vannak bent ?

Milyen élmény volt az ott szülés ?

sztülőszobák milyenek ?

Köszönöm!!!

Írjatok mindent ami eszetekbe jut légyszi :)

2013. máj. 14. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

:) első vagyok.

Kádas szülőszobát szerintem akkor tudod legkönnyebben elintézni, ha fogadsz szülésznőt, aki intézkedik. Persze ehhez az is kell, hogy mikor te szülsz, akkor épp szabad legyen az a szoba.

Én az első szülésemnél kaptam labdát, az is segített valamit. A másodiknál nem volt rá idő :)

2013. máj. 14. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:

a szülőszoba elsőre kicsit sokkoló, de aztán úgysem azzal leszel elfoglalva.

Azt is csak utólag vettem észre, hogy rózsaszín/ciklámen ágyon szültem :)

2013. máj. 14. 15:36
 13/16 A kérdező kommentje:

hű-....az a baj h szülésznővel eddig nem is találkoztam...hogy lehet így dönteni ki a jó ??? :))

majd a dokinál rákérdezek erre .....

szerintetek???

2013. máj. 14. 15:37
 14/16 A kérdező kommentje:
:)) csak az az ijesztő h nem szobás hanem függönyös megoldás van...szeretnék elzártan szedvedni ha lehet :DDDD
2013. máj. 14. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is Győrben fogok szülni július elején. Én tudom ajánlani a szülésznőmet, írj privátba ha érdekel és átküldöm az elérhetőséget! A szülészorvosotok ki volt/lesz? És bocs az offért, de mindenképp vágnak gátat vagy van gátvédelem?
2013. máj. 14. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a győri szülészet gátmetszés párti ha lehet ilyet mondani. Első szülésnél pedig mindenképp vágnak.
2013. máj. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!