Gátrepedésre van bevált gyógymód?
Figyelt kérdés
1,5 éve szültem, azóta ha együtt vagyunk a férjemmel lehet érezni egy kis repedést amiből 1-2 csepp vér is jön.
Mivel kezeljem?
Helyre jön ez még?
2013. máj. 13. 23:16
1/2 anonim válasza:
Ha masfel eve szultel azert megnezetnem orvossal.
De nekem is ez volt ah elso gyerek utan. 1evig borzalmas volt a szex. Ereztem a gatat, rosszul volt osszeforrva, heges volt ami miatt a szex olyan volt mintha egy nagy raspollyal csinalnam:/
Aztan a lanyom 14honapis volt mikor ismet terhes lettem.a masodik szulesemnel nem kellett gatat vagni, de ott ahol rosszul forrtam egy picit berepedt. Szules utan az orvos olyan ugyesen osszevarrt?, hogy azota semmi gond vele. Nem is latszik nem is erzem.
2/2 anonim válasza:
Menj el dokihoz, ne kezelgesd, elfertőződhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!