Dr. Varsányi Hajnalka nőgyógyásznál volt már valaki?
Nagyon sokan dicsérik, nekem sajnos csak negatív tapasztalatom volt vele.
Igaz csak egyszer vizsgált és lehet éppen akkor rossz napja volt, mindenesetre én inkább kerestem mást.
Kedves Utolsó,
tényleg természetesség párti?Elfogadja az alternatív dolgokat?
Egy fórumon azt olvastam,hogy eléggé "maradi",konzervatív doktornő,aki nem igazán szeret a pácienseivel egyenrangú félként bánni-szted ebben van igazság?
Én megbeszéltem vele, hogy mit szeretnék (semmi siettetés, ne legyen átjáróház a szülőszobán, hagyjanak békén, gátvédelem, nem szeretnék fekve nyomni, stb). Minden e beleegyezett és helyeselte is a kéréseimet. Végül a 41 hét derekán megbeszéltük az indítást, mert semmi jele nem volt annak, hogy szülni fogok, hiába próbálkoztunk mindenfélével (pl. burokleválasztás). Az indítás is kíméletes volt (ballonnal), ax oxi a legvégére maradt, mert sehogy se akart beindulni.
Végig partnerként kezelt és mindvégig azt éreztem, hogy a szülésemnek nem csak elszenvedője, hanem aktív részese vagyok. Miután megszületett a babám és mindkettőnket elrendeztek, megkérdezte, hogy felveheti-e egy kicsit ;)
A terhesgondozáson is mindig elégedett voltam mindenkivel. Több ismerősöm is szült nála, az ő ajánlásaik alapján választottam és nem bántam meg.
Viszont tényle rettenetesen sok betege van, nagyon elfoglalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!