Iszonyúan nyilal a derekam. Mit csináljak? Mi várható? 37. hetes vagyok.
Nekem picit fájt utána nem.Aztán megint.
Neked folyamatosan fáj?
Ilyet még nem hallottam.Hívd fel a védőnődet az a legtisztább.Mond el neki,hogy mi van,mit csinálj mi ez?!
Kíváncsi vagyok mit mond...
Nem bírom elérni. A kórházba meg nem akarok bemenni, mert azt mondta a doktornőm, hogy ha csak jóslóval is, de bemegyek, bent tartanak a szülésig. És azt nagyon nem akarom.
Mostmár eljutottam arra a pontra, hogy bizonyos testhelyzetekbe nem fáj annyira.
Ha beleülnék egy kád vízbe az nem tenne jót?
Forróba semmiképpen mert bevérezhetsz.:(
De mennyire fáj?Nagyon?
Mert ha nem múlik el azért én bemennék,hogy nézzenek meg.
Vizsgáljon meg egy doki meg csináljanak nst-t.Mert ha csak jósló lenne nm hiszem,hogy 2 óráig így fájna.:S Nekem is volt téves riasztásom,1 éjszakát bent voltam(a szülőszobán),megfigyeltek.Addig 2 szülést hallgattam végig.
Reggel csináltak amnimoszkópiát.Nem volt gond de bent akartak fogni.Én saját felelősségemre hazajöttem és csak 40+10 napra szültem.
Mért meg, hogy hány percesek! Nekem csak derékfájással indult be a szülésem a hasam nem fájt és nem is keményedet, egész szülés alatt csak a derekam, és egyre erősödtek.
Valószínűleg megindult a szülésed! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!