Hol fáj pontosan a fájás? A vajúdásra gondolok, nem a jóslókra.
Az első szülésemnél mindenem fájt. Az egész hasam, hátam, derekam.
A másodiknál és a harmadiknál csak lent, de azért körben, szóval hátul is. Valóban hasonlít a menstruációs fájdalomhoz, csak persze sokkal erősebb és hátul deréktájon is fáj.
Minden szülés más és más, van aki alig érez valamit.
Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet erről pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :)
Én menzesz-szerű görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerősebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt.
Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretű a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor.
Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták előtte! :o)
Szép szülést kívánok neked!
Már szültem, de semmilyen fájásom nem volt, úgy tágultam és toltam.
Most még 2 hónapom van hátra szülésig, és kiváncsi vagyok, hogy pontosan hol is fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!