Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol fáj pontosan a fájás? A...

Hol fáj pontosan a fájás? A vajúdásra gondolok, nem a jóslókra.

Figyelt kérdés
Az egész pocak, vagy csak lent fáj, mint mensikor...?
2009. szept. 29. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, mint az erős görcsös menszi fájás, egész lent fájt.
2009. szept. 29. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első szülésemnél mindenem fájt. Az egész hasam, hátam, derekam.

A másodiknál és a harmadiknál csak lent, de azért körben, szóval hátul is. Valóban hasonlít a menstruációs fájdalomhoz, csak persze sokkal erősebb és hátul deréktájon is fáj.

Minden szülés más és más, van aki alig érez valamit.

2009. szept. 29. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet erről pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :)

Én menzesz-szerű görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerősebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt.

Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretű a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor.

Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták előtte! :o)

Szép szülést kívánok neked!

2009. szept. 29. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Már szültem, de semmilyen fájásom nem volt, úgy tágultam és toltam.

Most még 2 hónapom van hátra szülésig, és kiváncsi vagyok, hogy pontosan hol is fog fájni.

2009. szept. 29. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!En amit ereztem,azt leginkabb eros vesegorcshoz tudnam hasonlitani!Persze nem a vesem fajt,de ott hatul ket oldalt ereztem a legnagyobb gorcsoket!A ferjem egesznap ott ult,es azt maszirozta,attol picit jobb volt:)KOnnyu szulest kivanok Neked,es kivanom,hogy a masodik is olyan siman menjen,mint az elso:)
2009. okt. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!