Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császár után kicsit kinyíli...

Ha császár után kicsit kinyílik a seb, azonnal vissza kell menni a kórházba?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
hát nem ártana:S
2009. szept. 29. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem se várd meg, amíg elfertőződik. AZONNAL vitesd magad be vlkvel, de ha viszonylag nagy részen nyílt szét, inkább hívd ki az ügyeletet, aki ha szükségesnek találja bevitet mentővel. Mivel lehet, hogy mire felöltözöl és beülsz az autóba mégjobban szétnyílik.
2009. szept. 29. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kinyílt de nem csináltak vele semmit.

Én fertőtlenítgettem és hintőporoztam itthon azzal amit a babának írtak fel köldökcsonk kezelésére a háziorvosom javaslatára.Mert elmentem a sebészetre is és ott sem csináltak vele semmit pedig szivárgott rendesen.

2009. szept. 29. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A császárom után nekem is kinyílt kb. 1 cm-re. Én is megijedtem, és rohantam a nőgyógyászhoz. Azt mondta semmi gond ilyen előfordul, kenjem be Betadinnal. Talán sebtapaszt kellett még ráraknom, de arra sajnos már nem emlékszem(7 éve volt).

De azt tudom, hogy nagyon hamar rendbe jött, és azóta is szép.

2009. szept. 29. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az a biztos ha látja az orvos. Én Aug 16.án szültem a harmadik császárom volt fenyegető hegszétválás miatt a 36.héten Egy héttel tovább hagyta bennt a varratot a doki de abban a pillanatban ahogy kihúzta a damilt a középvonaltól balra indulva szét nyilt a sebem. Hagyta hogy kijöjjön aminek ki kell jönnie még egy kicsit rá is segített, kimosta és lekötötte 3naponta kellet mennem kötözésre, Tegnap mát nem kötötte be és most már egész szép. Az én esetem a doki szerint nem gyakori mármint a sebszétválás mértéke a sebedtől függ mit csinálnak vele.

Üdv 3gy A

2009. szept. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!