Téraránytalanság miatt programozott császár szokott lenni, vagy megvárják, míg magától beindul a szülés?
30 hetes vagyok, és az orvosom felhívta a figyelmemet, hogy előfordulhat, hogy császár lesz majd a baba méretei miatt, egyelőre igen nagynak tűnik, de figyelni fogja, és ha megüti azt a szintet, ami veszélyes, akkor császár legyen.
Viszont én nem szeretném programozottan, nem is kérdeztem, hogy az lesz-e akkor, mert egy kicsit sokkot kaptam, elég volt megemészteni elsőre ezt az infót is.
Szeretném, ha a picim akkor jönne, amikor akarna, és nem amikor mondják.
Én még nem hallottam soha beszoruló fejről, hiszen egy normál női medence jóval nagyobb egy baba fejénél, elég extrém méretű babákat is láttam viszont természetes úton megszületni. Amíg a baba bent van a köldökzsinór látja el oxigénnel, és ha közben figyelik a szívhangot, max. közben úgy döntenek, hogy mégis császár. Ez már egész másképp hangzik. Az orvosok imádják hangoztatni a relatív téraránytalanság fogalmát, de az esetek többségében semmi szakmai indok nincs a háttérben.
És még egy extra cikk ajándékként, hátha érdekel: [link]
Minden jót, boldog babavárást. (Én ma töltöttem a 37. hetet a 3. babámmal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!