Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 napja vagyok túlhordásban,...

4 napja vagyok túlhordásban, miért marad abba mindig a fájás?

Figyelt kérdés
4 napja hordom túl a kislányomat. Eddig is voltak jóslók, de ma reggel arra keltem, hogy nagyon fájt a hasam meg igen erős fájások voltak, de rendszertelen. Dél óta is vannak, de egyre kevesebb, és kibírhatóbb. Lehetne tennem valamit?
2009. szept. 27. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
szex
2009. szept. 27. 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
én ilyenkor lépcsőztem, guggoltam, forrón fürödtem...állítólag nem szabad ilyeneket csinálni, ki kell várni az időt, de nekem ezek segítettek, ja és persze a legfontosabb, szexelni kell. a párom nem kímélt és 12 óra múlva kint is volt a gyerek.
2009. szept. 27. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Nővérem is így volt, de ő akkor már kórházban volt. Őt szó szerint elzavarták lépcsőzni az orvosok. És amikor már voltak fájásai, akkor is sétálnia kellett. Sok sikert a picihez.
2009. szept. 27. 17:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Lépcsőzni csak a 2-ik emeletre tudok menni, tovább nem, szexelni pedig most nem tudok, mert a párom 24 órában dolgozik, + helyettesít valakit, tehát +12 óra, de ha szülök természetesen haza rohan... :)
2009. szept. 27. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Pedig biztos szívesen hazarohanna.... ;-)

Bocs :)) Én is túlhordtam a lányomat, és semmi trükk nem segített. 9 napot húztunk rá.

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2009. szept. 27. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Menj be Te a párodhoz:-)
2009. szept. 27. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi.... :)

De az nem lehetséges, nem lehet oda csak ki-be rohangálni, főleg nem "szülés megindítás " céljából... legalábbis elég furin nézne a portás ha mondanám azért engedjen már be... :)

2009. szept. 28. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem segített semmi. Én végignyaltam a lakást 5 napos túlhordással elejétől a végéig és tetőtől talpig,, szexeltünk, fittlabdánültem reggeltől estig, homeos bogyót szedtem, de semmi. Engem 8 nap után megcsászároztak.

Remélem már Neked sem tart sokáig, ha még egyáltalán otthon vagy.

Írj ha van valami.

2009. szept. 28. 16:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Még itthon!

Tegnap este fájdogált, ill. kellemetlenül keményedett, de semmi. Éjjel is éreztem, de lehet csak a front. Azt mindig érzem, de nem annyira hogy beinduljon. :) Most jöttem nst-ről, rendben a szívhang.

Egyszer elő kell bújnia... :)

2009. szept. 29. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:

16.07-es vagyok

Szegényke! Nagyon megértelek. De már nincs sok és pénteken jön a nagyobb hidegfront. Méhszájjal mi újság? Nyitva van már valamennyire? Mondjuk ez sem mérvadó, mert nekem utolsó percig tök zárt volt és a császár reggelén nyílt ki egy ujjnyira, a műtöasztalon meg elfolyt a magzatvíz, de akkor már mindegy volt mert már el voltam érzéstelenítve. És ezt megelőzően hatalmas vihar volt tavaly májusban.

Ha van valami írj!!!

Szirítok nagyon!!!!!!

2009. szept. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!