4 napja vagyok túlhordásban, miért marad abba mindig a fájás?

Pedig biztos szívesen hazarohanna.... ;-)
Bocs :)) Én is túlhordtam a lányomat, és semmi trükk nem segített. 9 napot húztunk rá.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Köszi.... :)
De az nem lehetséges, nem lehet oda csak ki-be rohangálni, főleg nem "szülés megindítás " céljából... legalábbis elég furin nézne a portás ha mondanám azért engedjen már be... :)

Nekem sem segített semmi. Én végignyaltam a lakást 5 napos túlhordással elejétől a végéig és tetőtől talpig,, szexeltünk, fittlabdánültem reggeltől estig, homeos bogyót szedtem, de semmi. Engem 8 nap után megcsászároztak.
Remélem már Neked sem tart sokáig, ha még egyáltalán otthon vagy.
Írj ha van valami.
Még itthon!
Tegnap este fájdogált, ill. kellemetlenül keményedett, de semmi. Éjjel is éreztem, de lehet csak a front. Azt mindig érzem, de nem annyira hogy beinduljon. :) Most jöttem nst-ről, rendben a szívhang.
Egyszer elő kell bújnia... :)

16.07-es vagyok
Szegényke! Nagyon megértelek. De már nincs sok és pénteken jön a nagyobb hidegfront. Méhszájjal mi újság? Nyitva van már valamennyire? Mondjuk ez sem mérvadó, mert nekem utolsó percig tök zárt volt és a császár reggelén nyílt ki egy ujjnyira, a műtöasztalon meg elfolyt a magzatvíz, de akkor már mindegy volt mert már el voltam érzéstelenítve. És ezt megelőzően hatalmas vihar volt tavaly májusban.
Ha van valami írj!!!
Szirítok nagyon!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!