Mik a vélemények Dr. Veszprémi Béla pécsi nőgyógyászról?
Nála szültem véletlenül, mert ő volt az ügyeletes. Azóta az orvosom, vagyis 19 éve. többször műtött azóta, de csak a legjobbakat tudom mondani róla. Nagyon nagy tudású, tapasztalt, nagyon empatikus orvos.
Bárkinek szívesen ajánlom.
Jó estét kívánok !
Véletlen találtam meg ezt a kérdést, csak mert rákerestem erre a névre, hogy "Veszprémi Béla", mert én (is) nála születtem :)
Anyukám 42 évesen szült engem - Pécsett - Dr. Veszprémi Béla orvosnál. 6 hónapig feküdt a kórházban, mint veszélyeztetett terhes, mert elfolyt a magzatvize, és majdnem meghaltam a hasában. De apa és a doktorbácsi bíztatták, hogy nem lesz semmi baj, stb... stb...
Végül is megmaradtam, és ezért nagyon hálás vagyok ÉDESANYÁMNAK ( akit nagyon imádok ) és Dr. Veszprémi Béla bácsinak, aki segített nekünk ! Azt mondta, hogy 100 esetből 1 kisbaba marad meg így...
Azóta - sajnos - a szüleim elváltak, apukám elhagyott minket :( Anyának meghalt az élettársa - akit nagyon szerettünk - de mi itt vagyunk egymásnak!
( Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen Anyukám van, és azt szeretném, ha mindig egészséges, boldog és vidám lenne!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!