Van itt olyan, akinek derékfájással indult a szülés?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 18:29
1/4 anonim válasza:
Jelen!:) A harmadik babámnál kizárólag a derekam fájt, sajnos egészen a vajúdástól a kitolási szakaszig, elsőképp rendszertelen volt, majd húsz percenként fájt, és egyre sűrűbb lett, olyan érzés volt, mintha egy úthenger menne rajt át.
2/4 anonim válasza:
Nekem, de iszonyatosan. Fél óra múlva hánytam+hasmenés, 10 perces, majd 5 perces fájások, és az első derékfájástól számolva 3 órán belül megszültem.
3/4 anonim válasza:
Igen! csak is kizarolag a derekam fajt. meg amikor elindultam a korhazba, akkor is. szules elott 2 napig fajt a derekam. hol beleszurt a fajdalom, hol abbamaradt. igy kinlodtam 2 napig. meg vasaroltam is par dolgot elotte levo nap a babamnak, ami meg elmaradt. persze derekfajassal. aztan 3.nap nem akart abbamaradni a fajdalom, mind surubben szurkalta vmi a derekam es bementunk a korhazba. beerkezestol szamitva, ket oran belul megszuletett a lanyom. most igy visszagondolva, nagyon buta voltam, h igy vasaroltam, hiszen azok mar akkor fajasok voltak! jo, hogy meg nem szultem a bevasarlo kozpontban...
4/4 anonim válasza:
Nekem nem de anyukam azt meselte hogy o mar elore a korhazba volt fektetve es egesz ejjel nem tudott aludni mert fajt a dereka "a kenyelmetlen korhazi agytol", reggel megjott az orvos,, megvizsgalta es lecseszte a novereket hogy nem szoltak neki, hogy mar tart a szules! Kiderult nem az agy okozta a derekfajast es nemsokara meg is szult engem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!