Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 5 napja szültem. Normális,...

5 napja szültem. Normális, hogy még fájdogál a fejem?

Figyelt kérdés

Aludni azóta nem nagyon tudtam. Szülés utáni éjjel kb másfél órát. Az utána éjszakákon is max 6 órát, de azt is sok részletben.

Másnak is fájt kicsit ilyenkor a feje?

2013. ápr. 23. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
én 3x szültem, egyszer sem fájt utána a fejem. Rendesen szültél, vagy császároztak?
2013. ápr. 23. 10:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Sima szülés volt. 3. baba.
2013. ápr. 23. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és persze szívesen kialudnám magam...
2013. ápr. 23. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
hát akkor passzolom, lehet a fáradság, lehet a front. Fájdalom csillapító? Algopirint lehet szedni
2013. ápr. 23. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Néztek vérképet? lehet attól is hogy sok vért evsztettél vagy hogy valamiben hiány van. A kismama vitamint szedd még mert attól is lehetsz komolyan vérszegény hogy a tejben választódik ki minden vitamin és ásványi anyag neked meg nem marad.... Kérdezz rá az rovosnál midnenképp. Epidurált kaptál? Még attól is lehet ha nem feküdted ki utána rendesen. Reménykedj hogy nem erről van szó mert azzal sok idő a regenerálódás és van akinek utána infúzió kúra is kell, hogy helyre jöjjön.
2013. ápr. 23. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem. Epidurált nem kaptam.

A vérveszteség viszont lehet, hogy sok volt, bár vért nem kellett kapnom.

Aludni meg azóta tényleg nem nagyon tudtam...

2013. ápr. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!