Szülés elött alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot?
Figyelt kérdés
Az egyik válaszban olvastam valami olyasmit h szülés elött a doki odanyom az orrod alá egy papírt h beleegyezel mindenbe amit csinálni akar/fog? ez nan durva... vagy csak én érzem félelmetesnek?2009. szept. 24. 22:13
2/11 anonim válasza:
Bizony. Egy egész halom papírt, akkor is, ha 3 perces fájásaid vannak... :S
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy mi van, ha valaki nem írja alá?
3/11 anonim válasza:
Most már minden apró műtét pl. benőtt köröm előtt is aláiratják azt a bizonyos nyilatkozatot!
Ezzel csak bevédik magukat :)
4/11 anonim válasza:
nem durva, a mi érdekünkben van, hogy ha elvesztjük valami miatt a kontrollt is tudjanak segíteni pl. sürgősségi császár, gátkezelés, stb. sajnos a szülés hozhat váratlan fordulatokat, de ettől nemhogy nagyobb veszélyben, hanem biztonságban vagy. én is aláírtam, de ettől még minden beavatkozást megbeszéltünk, nem éreztem, hogy mindenre felhatalmazást adtam és felettem döntenek...
5/11 anonim válasza:
Aki nem írja alá, az nem szül :)
Távíratoznak a gyereknek!
6/11 anonim válasza:
Tényleg?? Volt ilyen???? Na ez kimaradt:-)
7/11 anonim válasza:
Most az jutott eszembe mi van azokkal, akiket úgy visz be a mentő, hogy már szinte félig kint van a baba. Olyankor gondolom nem tökölnek a papírmunkával, és ha hirtelen császározni kell a kismamát, akkor addig nem amíg alá nem írja a papírokat? Elég bizarrnak tűnik:)
8/11 anonim válasza:
Most komolyan ez olyan nagy probléma?
2 gyreket szültem, örülök, hőgy jó kezekben voltam, segítettek, szülés után mind a kétszer voltak komplikációk velem.
9/11 anonim válasza:
Én is beleegyeztem mindenbe, de előtte a dokim elmondta, mit is írok alá. Sürgősségi császárom lett és eszem ágában sem volt tiltakozni bármi ellen is, annyira aggódtam a piciért.
10/11 anonim válasza:
Basszus. Én 2 napig szültem, de semmit sem írattak velem alá. Csak emlékeznék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!