Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete volt császárom. Az...

4 hete volt császárom. Az normális, ha picit fáj a hasam még és a sebem is fáj tapintásra?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, persze még érzékeny! Nekem 4 hónapja volt császárom, de nyomásra még mindig érzékeny a sebem, ha olyan az idő még fáj is, szerintem kell neki több idő hogy elmúljon.
2009. szept. 24. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizony hogy érzékeny, még az is lesz egy darabig. Én is 3 hónapja szültem császárral,és az időjárás változást nagyon megérzi. Nem is lesz tökéletes már soha sem. Azért az egy elég komoly hasi műtét, ami alatt mindent átvágtak.Sajnos ezzel jár.
2009. szept. 24. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Picit?4 hét után még nagyon is fájhat.Én már 5 hónapja szültem de még mindig érzem.
2009. szept. 25. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
tök normális!
2009. szept. 25. 13:19
 5/5 Keva1988 válasza:

Szia!

Én még nem szültem.

A véleményem megegyezik az előttem írókkal, annyival egészíteném ki , ha nem vagy biztos a válaszokban, akkor az a legjobb, ha elmész a körzetiorvosodhoz, vagy a nőgyógyászodhoz(!) ők biztos többet fognak tudni mondani.

2009. okt. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!