4 hete volt császárom. Az normális, ha picit fáj a hasam még és a sebem is fáj tapintásra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 21:22
1/5 anonim 

válasza:

Szia, persze még érzékeny! Nekem 4 hónapja volt császárom, de nyomásra még mindig érzékeny a sebem, ha olyan az idő még fáj is, szerintem kell neki több idő hogy elmúljon.
2/5 anonim 

válasza:

Bizony hogy érzékeny, még az is lesz egy darabig. Én is 3 hónapja szültem császárral,és az időjárás változást nagyon megérzi. Nem is lesz tökéletes már soha sem. Azért az egy elég komoly hasi műtét, ami alatt mindent átvágtak.Sajnos ezzel jár.
3/5 anonim 

válasza:

Picit?4 hét után még nagyon is fájhat.Én már 5 hónapja szültem de még mindig érzem.
5/5 Keva1988 válasza:
Szia!
Én még nem szültem.
A véleményem megegyezik az előttem írókkal, annyival egészíteném ki , ha nem vagy biztos a válaszokban, akkor az a legjobb, ha elmész a körzetiorvosodhoz, vagy a nőgyógyászodhoz(!) ők biztos többet fognak tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!