Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 14 hete szültem, de a hasfalam...

14 hete szültem, de a hasfalam még mindig nagyon löttyedt. A felülések segítenének? Mennyit csináljak belőle naponta?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Szia,

Ha szoptatsz akkor inkább egyet sem. Inkább fűzőt használj, húd ki magad. Ez is erősíti az izmokat. Ha nagyon akarsz, akkor azt is mérlegeld, hogy lehet ártasz vele, mint használsz.

ÉS adj egy kis időt a szervezetnek, a 3hónap és a 9hónap között van egy pici eltérés. Tudom rossz lehet ránézni... én is szültem 13hete, nekem is lesz mit ledolgozni, helyre hozni, de előbb idő, hogy helyre rázódjon minden. Pl a bőrnek 1év kell mire helyre áll(20kt fogytam anno, és ennyi idő után húzódott össze a bőröm) krémmel picit rövidebb idő. AZ izmokra tényleg az egyenes hát, és próbáld behúzni a pocakot, nekem bevált.

2009. szept. 23. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Reggeli csak csajokban volt a napokban hogy igen is lehet tornázni és hasizmot erősíteni is,persze nem ugy hogy megszakadj!!!Minél előbb elkezded annál jobb! Sok sikert:D
2009. szept. 23. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elkezdhetsz lassan hasazni, de csakfokozatosan szokasd meged hozzá. Nagyon vigyázni kell még, hogy nehogy megerőltesd magad. Inkább lassan a teljes siker felé, mint tönkretedd magad!
2009. szept. 23. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan tornázz.Én a 6 hetes kontroll után kezdtem(a dokinőm is áldását adta)napi 150 felülést végzek(még mindig,holott már 16 hós a babám)és napi fél órát nyűvöm a szobabiciklit.A babámat 7 hós koráig szoptattam.A lényeg,h ne kezdj drasztikus fogyókúrába(enyhébe lehet,pl.nem eszel kenyeret,édességet,zsíros kaját)és edzésbe(a kemény súlyzózás,és megerőltető kardio edzés árthat csak a tejtermelődésnek)
2009. szept. 23. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy a felüléseket hány ciklusban csinálod?

Én is szobabringázok, minden másdik nap 40 percet. :-)

2009. szept. 23. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 3X50 felülést végzek.Az első és utolsó 50-es sorozatot úgy csinálom,h az egyik felülásnál balra,a másiknál jobbra fordulok ki.A 2.sorozatot normál,előre hajolva.
2009. szept. 23. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a választ!

2009. szept. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!