38hetesen 97bpd, nagy baba lesz? A nagy alatt 4kg fölöttit értek.
Figyelt kérdés
Jó tudom nem nagyon lehet pontosan megsaccolni,de mégis.
Meg hát persze az is kérdés mikor születik. 36 hetesen volt 90 es a bpd.
2013. ápr. 11. 17:20
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 38 hetes ultrahangon 92 mm volt a bpd és azt mondta a doki nem lesz nagy baba. Szóval akkor a tiéd véleményem szerint átlagos méret :)
39h1 km
3/9 A kérdező kommentje:
A bpd a két halánték közötti távolság!
2013. ápr. 12. 08:16
4/9 anonim válasza:
Nekem a 40 héten szülés előtt két nappal volt a bpd 97,4 mm. A kisfiam jóval 4 kiló felett volt és 36 cm fejkörfogattal született meg.
5/9 anonim válasza:
Csak BPD-ből nem lehet arra következtetni hogy mekkora lesz a baba, a fejkörméretre valamennyire igen (de még arra sem pontosan, 97-es BPD-vel lehet 33 is a fejkörfogata meg 36 is), de a súlyra nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Ott ahól szülni fogok csak a bpd-t nézik már ilyen korban.
Kérdeztem az orvost,ő mondta hogy nagy baba lesz,kérdés mihez képest..
Meg hát igazából ha saccolnak is,van akinek 1kg.-mal nagyobb babája lett. Úgyhogy az a biztos amikor megszületik.
Csak kíváncsi lennék azért mekkora várható,na de napokon belül kiderül..
2013. ápr. 12. 16:32
7/9 anonim válasza:
41 hetesen 102 mm es bpd-vel szültem, a fejkörfogat 36 cm és 3650 g-os a baba. páromnak és nekem is elég nagy a fejünk :) szóval az nem biztos h a baba is óriási lesz.
8/9 anonim válasza:
7es vagyok, bocsi, a kiírt napon volt 102 és még 1 hetet ráhúztam, de akkor már nem nézték.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 13. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!