Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok? A kecskeméti...

Mit gondoltok? A kecskeméti új szülészet színvonalasabb lesz mint a jelenlegi?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a fájdalomcsillapításra (ami jelenkeg nem nagyon van), alternatív szülésmódszerekre (vízben, állva...). A személyzet is változik valamilyen szinten? Azt ígérik hogy unios szintű ellátás lesz.

Esetleg marad mindn olyan mint most csak "új köntösben"?

2013. ápr. 11. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem akarok elkeseríteni senkit, de én már 2013 végét is hallottam, hogy csak akkor költözik át
2013. ápr. 11. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy hallottam már régen is, hogy 2013.dec-ben költözik át a szülészet.

Egyszer Bp-en voltam szülésfelkészítő tanfolyamon és pont a fenti mondást idézte id.Bálint doktor, amit már írtak, hogy ha nem megy a kupi hiába cserélik le a bútorokat. Mesélte, hogy sokfelé jár az országban konferenciákon és hiába van valahol új épület, mindennel felszerelve, a személyzet a régi. Kérdezte pl. van-e kád. Igen, van, de nem használjuk, mert még senki sem kérte. Persze, a kismamáknak meg azt mondják, hogy épp szerelik, elromlott, nem biztonságos, az orvos nem ajánlja, stb. Sajnos nem túl jó hírű a kecsk-i szülészet, szóval lehet, hogy hiába az új bútor, ha a személyzet a régi marad.

2013. ápr. 22. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Hallott valaki valamit az új szülészet megnyitásáról?
2014. jún. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!