Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitöl meddig es hogyan meritek...

Mitöl meddig es hogyan meritek a szülesi fajasokat, elöfajasokat?

Figyelt kérdés

Az a 9 honap c. könyvben azt olvastam, az egyik fajas elejetöl a masik elejeig mert idöszak egy fajas hossza. (?) De sokan mintha az egyik fajas vegetöl a masik elejeig merik. (?)

Nem hordok orat, es az itthoni orakon masodperc pontosan nem latom...

2013. ápr. 9. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy mérem, hogy az egyik fájás elejétől, a másik elejéig. Lehet hogy még éjjel be kell mennem :)

Neked is vannak fájásaid Kérdező?

2013. ápr. 9. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tehat akkor beleszamit a 40-60 masodperces fajdalom hossza is? Ami gondolom az elejen rövidebb, a vegen 2 perc is lehet?

Nem, csak keszülök. :) Vagy nem is tudom... tegnap egesz ejjel a hasam fajt, szünet nelkül mensiszerüen, de nem erösen, ma egesz nap semmi. Delutan sokaig a hatam a közepe fele - ez is ki tudja, szülesi fajdalom, vagy egyeb. Amiota abbahagytam a magneziumot, azota van föleg a hasfajas, most a 36. heten vagyok. (Nagy baba es honapok ota jol fekszik.)

Elözö varandossagomkor pedig egyaltalan nem vettem eszre semmi elöfajdalmat, akkor csak prog csaszarral vallaltak, igy fogalmam sincs, milyen a vajudas.

Szerinted ez mi?

2013. ápr. 9. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mar bent vagy? Szivböl kivanom a Neked+babanak legjobbakat! :)
2013. ápr. 9. 20:18
 4/4 anonim válasza:
Egy fájás kezdetétől a következő kezdetéig mértem, egy fájás kezdetétől a végéig mérve a fájásidőtartam.
2013. ápr. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!