Mellyik szüléssel gyorsabb a felépülés a természetessel vagy a császárral?

Természetessel!!!!
Én császáros voltam, a harmadik nap is alig bírtam az ágyból felkelni, aki meg aznap szült a szülés után 2 órával már látogatókat fogadott a folyosón.Mennyi idő?Legalább 2 hónap!!!De ha front van még mindig feszül pedig már 5 hónapja hogy szültem.

Szintén császárral szültem.
Első 3 nap pokoli,aztán egyre jobb lesz.
10 nap után fizkailag rendben voltam,nem is fájt a seb.
Ma már egy vékony,bőrszínű vágás látszik (az is alig).
14 hónapos a kisfiam

Tapasztaltam mindkettőt.
A természetessel másnap le tudtam volna futni 10 kilométert örömömben, hogy megvan. Pedig sokáig vajúdtam, de ahogy megszületett, minden fájdalom elrepült.
A császárral az első hét borzalom volt, fél év volt a teljes gyógyulás, de két év múltán is bizsereg néha.
Ha teheted, ne hagyd a császárt!!!!!
Én sem fogom, csak összejönne már a következő.

Bár császárom nem volt, kétségtelennek tartom, hogy a hüvelyi szülés előbb regenerálódik.
A császárnál felvágják az egész hasat, méhet, az nem kis munka, mire összegyógyul...
Nekem szülés után másnap semmi bajom nem volt a gátmetszéssel sem.

Nekem programozott csaszi lett. 1 hónapja.
Másnap már alig éreztem valamit, csak a felkelés és a lefekvés volt gáz. Csak tejem nincsen. Én örülök hogy császár volt.
Itthon már mosok főzök takarítok. Néha feszül még egy picit.
Nekem viszonylag jó élményeim voltak vele.
De hát ez személy függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!